MS hokej P&G MS v hokeji_CZ

Recenzie Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP) - Operačný systém

Recenzie Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP)

Zaujímajú vás názory a recenzie na Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP)? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP) aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Prahaflag
Hodnotené 24. 4. 2020, variant Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP)
Overený nákup
I formatted the partition in the hard drive and the whole instalation process took less than 30 mins, which is amazingly fast and smoth.
I ran the install in an old DELL inspiron (i7, 16GB RAM, SSD, full HD) and I had no issues at all with the drivers. Now the machine flyies!
All MS useless apks that come integrated as part of windows 10: XBOX, MS Store, MS Edge, Windows media player, etc.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií