Redmond RBQ-0252-E

Zobraziť katalóg
Redmond RBQ-0252-E
Elektrický gril – BBQ gril, 900W, rotácia 0,2 cyklov/s, na 6 špízov, automatické vypnutie v prípade pádu, materiál: žiaruvzdorný plast, ľahké čistenie
Kód:  SPTsc1864 Produktové číslo:  RED-RBQ-0252-E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Redmond RBQ-0252-E

Už vás nebaví pripravovať stále rovnaké mäso na grilovaciu párty? Nebaví vás už používať záhradné grily? Navráťte grilovaniu svoje kúzlo vďaka elektrickému grilu Redmond RBQ-0252-E. S ním pripravíte šesť mäsových alebo zeleninových špízov za pár okamihov ľahko a rýchlo. Podľahnite BBQ grilovaniu, nech ste doma alebo na záhrade. Vyskúšajte rôzne variácie ingrediencií, ktoré budú precízne a rovnomerne opečené vďaka vertikálnej technológii. Stačí napichať nakrájané mäso či zeleninu na ihlice a vložiť do grilu do zvislej polohy. Šťavnatý a chutný výsledok je zaručený.

Kľúčové vlastnosti Redmond RBQ-0252-E

  • Vertikálny elektrický gril na grilovanie 6 špízov naraz
  • Originálny dizajn a kompaktné spracovanie
  • Automatické vypnutie v prípade pádu
  • Otočný mechanizmus pre rovnomerné opečenie
  • Jednoduché čistenie a ľahká údržba

Kľúčové vlastnosti Redmond RBQ-0252-E

  • Príkon: 900 W
  • Napätie: 220-240 V
  • Materiál: Žiaruodolný plast
  • Rýchlosť rotácie: 0,2 cyklov/s
 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

"S ním pripravíte šesť mäsových alebo zeleninových špízov za pár okamihov ľahko a rýchlo." Tak kolko je tych spizov? 5 ako je na fotke alebo 6 ako je v texte popisu?

Diskusia a poradňa k Redmond RBQ-0252-E
Príslušenstvo pre Redmond RBQ-0252-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RBQ-0252-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Redmond RBQ-0252-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Redmond RBQ-0252-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Redmond RBQ-0252-E.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií