AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Redmond RMC-M4510E

Zobraziť katalóg
Redmond RMC-M4510E
4,3 8 hodnotení
Multifunkčný hrniec s príkonom 1000 W, objem 5 l, počet programov: 40, varenie v pare, dusenie, pečenie, smaženie a ohrev, vhodné do umývačky, časovač, udržanie teploty, termostat, displej, parný kôš, regulácia teploty, vyberateľná nádoba, odložený štart a automatické programy
Kód:  SPTsc1878 Produktové číslo:  RED-RMC-M4510E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Redmond RMC-M4510E

Multifunkčný hrniec Redmond RMC-M4510E spoľahlivo a rýchlo uvarí aj zložité jedlá a nahradí vám sporák a veľa hrncov a panvíc. S jeho pomocou môžete variť, smažiť, dusiť, piecť, alebo pripravovať vaše obľúbené jedlo v pare. Vyrobíte si domáci jogurt, alebo upečiete čerstvý chlieb. K dispozícii budete mať 40 programov, z ktorých 13 je automatických a zvyšných 27 si sami môžete nastaviť pomocou mnohých možných volieb podľa vašich individuálnych potrieb a prianí. Všetko ovládate a prehľadne vidíte na dotykovom LED displeji. Dokonca budete môcť s unikátnym programom Masterchef Lite meniť svoje nastavenia aj počas spusteného programu bez toho, aby sa jeho chod zrušil. Nádoba hrnca Redmond RMC-M4510E je keramická s nepriľnavým povrchom, a tak jedlo môžete pripravovať bez pripaľovania s minimálnym množstvom oleja. Určite oceníte aj darček v podobe kuchárskej knihy so sto rôznymi receptami, alebo užitočnú mobilnú aplikáciu.


Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E

  • Multifunkčný hrniec do vašej kuchyne s modernou výbavou, ktorý dokáže automaticky kontrolovať proces varenia
  • Hrniec Redmond RMC-M4510E ovláda 40 programov, z toho 13 automatických a 27 manuálnych
  • Okrem toho si môžete podľa ľubovôle nastaviť teplotu od 35 °C do 170 °C v intervaloch po 5 °C
  • Rovnako tak môžete nastavovať aj čas po 1 minúte (do 1 hodiny) alebo piatich minútach (od 1 hodiny) pri programoch od 5 minút až do 12 hodín
  • Určite využijete aj možnosť odloženého štartu až o 24 hodín
  • Hrniec Redmond RMC-M4510E dokáže ohrievať hotový pokrm pri konštantnej teplote až 12 hodín
  • S funkciou Masterchef Lite môžete meniť nastavenie času aj teploty bez toho, aby sa aktuálne spustený program varenia prerušil
  • Na jasnom dotykovom LED displeji budete mať o všetkom perfektný prehľad
  • Multifunkčný hrniec Redmond je úplne bezpečný vďaka viacúrovňovému bezpečnostnému systému, tepelne izolovanému puzdru a odnímateľnému parnému ventilu
  • S pohodlnou rukoväťou bude manipulácia s multifunkčným hrncom Redmond RMC-M4510E úplne bezproblémová
  • Vo výbave oceníte keramickú nádobu s objemom 5 l s nepriľnavým povrchom
  • Hrniec je vhodný na umývanie v umývačke riadu
  • Ku spotrebiču Redmond dostanete aj kuchársku knihu so 100 receptami a navyše aj užitočnú mobilnú aplikáciu


Maximálna úspora, bezpečnosť a zároveň pohodlie s multifunkčným hrncom Redmond RMC-M4510E

Ak budete variť jedlá s moderným hrncom Redmond RMC-M4510E a obmedzíte tak hotové jedlá či polotovary, ocení to nielen vaše zdravie, ale aj peňaženka. Okrem toho multifunkčný hrniec RMC-M4510E šetrí nielen priestor v kuchyni, lebo nahradí niekoľko spotrebičov, ale aj váš čas, vďaka svojej schopnosti automaticky kontrolovať proces varenia. S viacúrovňovým bezpečnostným systémom a tepelne izolovaným puzdrom je používanie multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E úplne bezpečné. Varenie s hrncom RMC-M4510E vám prinesie maximálny komfort vďaka jednoduchému, intuitívnemu ovládaniu a možnosti umývať jeho súčasti v umývačke riadu. A určite využijete aj nadštandardnú výbavu, akou je kuchárska kniha so sto receptami a tiež možnosť prepojenia hrnca Redmond RMC-M4510E s mobilnou aplikáciou.

Moderné vybavenie hrnca RMC-M4510E pre váš maximálny komfort v kuchyni

Vďaka odnímateľnému parnému ventilu, ktorý reguluje tlak vnútri hrnca pri varení a navyše sa dá úplne vybrať, ešte stúpne váš pocit bezpečia pri používaní multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E. Perfektný prehľad o nepretržitej kontrole hrnca nad prípravou pokrmu a tiež o priebehu aktuálne vybraného programu prípravy jedla budete mať na prehľadnom LED displeji. Rukoväť multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E vám pomôže s jeho ľahkým prenášaním a manipuláciou vo vašej kuchyni.


Vlastné nastavovanie parametrov varenia

S optimalizovaným programom Multicook multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E si budete môcť nastaviť všetky parametre varenia vo viackanálovom režime a ďalej si tak pripravovať svoje pokrmy podľa receptov či už z kuchárskej knihy, alebo z internetu. Teplotu si budete môcť nastaviť po 5° intervaloch od 35 °C do 170 °C a ľubovoľne konfigurovať môžete aj čas, od 5 minút až do 12 hodín varenia.

„Sous-vide“ – zdravé varenie vo vákuových vrecúškach

Pri používaní aktualizovanej funkcie Multicook sa vám otvorí aj možnosť prípravy jedál v špeciálnych vákuových vrecúškach (tzv. „Sous-vide“), čo využijete pri varení pri nižšej teplote po dlhšiu dobu. Tak sa vo vašom pokrme vďaka spotrebiču Redmond RMC-M4510E zachová nielen maximálne množstvo živín a vitamínov, ale aj správna štruktúra jedla a šťavnatosť mäsa, rýb, ovocia i zeleniny.

Bonusová mobilná aplikácia „Cook with Redmond“

K multifunkčnému hrncu Redmond RMC-M4510E dostanete navyše zdarma aplikáciu pre vaše mobilné zariadenie, s ktorou si budete môcť vybrať z viac ako 3 000 receptov tých najlahodnejších jedál, aké v hrnci Redmond môžete uvariť. Recepty si môžete tiež ukladať ako obľúbené. O aktuálny stav aplikácie sa báť nemusíte, pretože je priebežne aktualizovaná a tak stále pribúdajú nové recepty, na ktoré sa môžete tešiť. Ďalej vám aplikácia pomôže pri výbere vhodného produktu Redmond do vašej domácnosti, pri tvorbe vášho nákupného zoznamu, alebo pri rozhodovaní sa na čo máte práve chuť podľa kalorickej hodnoty, použitých ingrediencií, či požadovaného času prípravy.

Špeciálna funkcia Masterchef Lite

Kedykoľvek uprostred programu môžete na hrnci Redmond RMC-M4510E regulovať teplotu aj čas programu vďaka funkcii Masterchef Lite, bez nutnosti návratu do menu a teda prerušenia programu.


Multifunkčné využitie spotrebiča Redmond RMC-M4510E

Moderný a inovatívny hrniec Redmond RMC-M4510E vďaka jeho multifunkčnosti využijete úplne všestranne. Môžete využiť napríklad odložený štart, s ktorým akýkoľvek program odložíte až o 24 hodín, takže si môžete hrniec Redmond RMC-M4510E naprogramovať presne tak, aby ste prišli k čerstvo uvarenému jedlu. Multifunkčný hrniec Redmond dokáže automaticky udržiavať teplotu až 12 hodín, čo dovolí servírovanie pokrmov pri perfektnej teplote nech už vás náhle vyruší čokoľvek. Určite využijete aj 3D ohrev, ktorý zabezpečí rovnomerné zohriatie vášho jedla zo všetkých strán.

Automatické programy multifunkčného hrnca Redmond RMC-M4510E

  • MULTICOOK (Viacúčelové varenie)
  • PILAF (Rizoto)
  • STEAM (Na pare)
  • SOUP (Polievka)
  • PASTA (Cestoviny)
  • PORRIDGE (Mliečna kaša)
  • STEW (Dusenie)
  • BAKE (Pečenie)
  • FRY (Vyprážanie)
  • YOGURT (Jogurt)
  • BREAD (Chlieb)
  • SLOW COOK (Pozvoľné varenie)
  • EXPRESS

V balení hrnca Redmond RMC-M4510E nájdete:

  • Multifunkčný hrniec
  • Päťlitrovú keramickú nádobu s nepriľnavým povrchom
  • Misku na varenie v pare
  • Odmerku
  • 2× špeciálnu naberačku
  • Plochú lyžicu
  • Klieštiky na manipuláciu
  • Knihu so sto receptami
  • Návod na obsluhu
  • Servisnú knižku
  • Napájací kábel

Parametre a špecifikácia

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!
Objem
5 l Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Parný kôš, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart, Automatické programy Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nepriľnavý Hotovo!

Typ

Typ
Multifunkčný hrniec Hotovo!

Objem

Objem
5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Parný kôš, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart, Automatické programy Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 000 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nepriľnavý Hotovo!
Objem
5 l Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné do umývačky
Áno Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Vhodné do umývačky Hotovo!

Tvar

Tvar
Oválny Hotovo!

Druh potravín

Druh potravín
Univerzálne Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Antikorová Hotovo!
Vzor
Bez vzoru Hotovo!

Funkcie

Spôsob prípravy jedla
Varenie v pare, Dusenie, Pečenie, Smaženie, Ohrev Hotovo!

Počet programov

Počet programov
40 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je kucharka s recepty a aplikace s recepty v cestine? Dekuji za odpoved.

Je možné shlédnout tento výrobek v showroomu v Praze Holešovicích?

Dobrý den. Dá se nádoba na jogurt dokoupit?

Dobrý den . Nádoby na jogurt jsou součástí balení? Dekuji

Už tady ten dotaz padl 2x a stále se nemůžu nikde dozvědět, zda se v něm dají fritovat hranolky.

Dobrý den, jdou v tomto hrnci udělat hranolky? Případně můžu poprosit odkaz na návod? Děkuji

Dobrý den, jaký je přesný příkon,vy píšete 1000W a výrobce 700W? Návod k obsluze je v češtině?

Dobry den, da se u vas koupit spolecne s hrncem jeste jedna nadoba zvlast a dve silikonove poklice?

Dobry den, muzu se vratit ten hrnec, jestli nebude se mi libit?

Prosím o informáciu, ako je to v skutočnosti s programami u tohto výrobku? Najprv sa uvádza, že má 45 programov a z toho 17 automatických a o kúsok nižšie, kde sú špecifikácie, sa píše o 40 programoch tohto hrnca a z toho automatických 13... Tak to ma to viac zmiatlo ako informovalo. V náhľadoch fotografií nie je dobre vidno ten hlavný panel, hoci je tam naň veľa pohľadov, ale sú zbytočné, ak neukážu, čo majú. Násadec na varenie v pare k tomuto hrncu by mal byť tiež zobrazený. Veľmi sa mi páči tento hrniec, ale ani sa nepíše ani nezobrazuje nejaká mriežka na praženie (fry) ako u iných hrncov... ani vnútorné rozmery nie sú uvedené ... tak to ma odrádza..:-( Prosím teda niekoho, kto máte tento výrobok, alebo prosím Alzákov, poskytnite mi pls. info...vopred ďakujem.

Diskusia a poradňa k Redmond RMC-M4510E
Príslušenstvo pre Redmond RMC-M4510E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RMC-M4510E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Redmond RMC-M4510E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Redmond RMC-M4510E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Redmond RMC-M4510E.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií