AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

RELOOP HiFi TURN 2 RD

Zobraziť katalóg
RELOOP HiFi TURN 2 RD
Gramofón – moderný dizajn, s krytom, regulácia rýchlosti, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, Hi-Fi, priemer taniera 300 mm, materiál taniera hliník, náhon remienkom, rovné ramienko, RCA výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 4,6 kg, rozmery 121 × 420 × 340 mm (V׊×H), červená farba
Kód:  RLP003i2 Produktové číslo:  HN181583

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RELOOP HiFi TURN 2 RD

Gramofón RELOOP HiFi TURN 2 RD Bočný pohľad

Chcete sa ponoriť do nostalgie počúvaním klasických platní a užiť si kvalitný zvuk s nezameniteľnou atmosférou? Potom oceníte moderný gramofón Reloop. Moderný nádych neurobí hanbu na žiadnej oslave. Ide o Hi-Fi gramofón s jednoduchým čistým dizajnom a kvalitným zvukom. Tanier s priemerom 300 mm je z kvalitného materiálu, akým je hliník. Pohon tohto modelu zabezpečuje remienok, ktorý tlmí nežiaduce rezonancie. Manuálny gramofón Reloop musíte na konci dosky vypnúť ručne, inak sa bude neustále otáčať.

Hlavné vlastnosti gramofónu RELOOP HiFi TURN 2 RD

  • Gramofón Reloop vytiahne na svetlo vaše LP platne
  • Štýlom bude skvele dopĺňať moderný interiér
  • Gramofón bol vyrobený s manuálnym ovládaním
  • Platne prehráva rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu
  • Pohon zabezpečuje remienok
  • Spoľahlivý zvuk zaistí rovné ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP
  • O počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory sa postará S RCA výstupom
Gramofón RELOOP HiFi TURN 2 RD Zadná strana

Obklopte sa nezameniteľným zvukom vinylu

Gramofón Reloop vám umožní oprášiť vaše hudobné poklady. Gramofón nie je vybavený predzosilňovačom. Pred hraním ho musíte pripojiť k externému predzosilňovaču, ktorý rozvinie zvukový charakter gramofónu. Gramofón prehráva rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu. Gramofón má k dispozícii rovné ramienko, ktoré nevyskakuje z drážky. O reprodukciu audia sa tu stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu dosahujú 121 × 420 × 340 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 4,6 kg. Dominuje mu dobre vybraná červená farba.

Gramofón Reloop môžete využiť viacerými spôsobmi

Ponúkaný moderný gramofón vás prekvapí svojimi pridanými funkciami. V gramofóne sa nachádza aj S RCA výstupom, takže si svoje vinyly môžete púšťať nielen klasickou cestou, ale aj cez slúchadlá alebo reproduktory, respektíve cez čokoľvek, čo môžete zapojiť. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Komfortné počúvanie vám zaistí regulácia rýchlosti. Prehrávač LP platní Reloop rozbije stereotyp pri počúvaní vašej obľúbenej hudby.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
340 mm Hotovo!
Výška
121 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RELOOP HiFi TURN 2 RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RELOOP HiFi TURN 2 RD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RELOOP HiFi TURN 2 RD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RELOOP HiFi TURN 2 RD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RELOOP HiFi TURN 2 RD.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií