Remington Amaze Airstyler AS1201

Zobraziť katalóg
Remington Amaze Airstyler AS1201
4,6 7 hodnotení
Kulmofén 1200W, 3 teploty, 3 rýchlosti, ionizácia, 5 nástavcov kulma 25mm, termálna kefa 25mm, okrúhla kefa 30mm, plochá kefa, koncentrátor
Kód:  REMKF001 Produktové číslo:  45228560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington Amaze Airstyler AS1201

Prvotriedna teplovzdušná kulma Amaze Airstyler od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálne a uchvacujúce účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Prístroje na úpravu vlasov Remington

Profesionálne nástroje Remington pre úpravu vlasov vždy zaujmú svojím štýlovým farebným i tvarovým dizajnom. Všetky prístroje od tejto značky sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusný styling a individuálnu úpravu vlasov.

Dávate prednosť romantickým lokniam, roztomilým kudrlinkám alebo ultra objemnej hrive? Výberom z niekoľkých možných nástavcov dokonale prispôsobíte vzhľad vášho účesu spoločenským udalostiam, na ktoré sa práve chystáte. Teraz si môžete vytvoriť dokonalý účes v salonovej kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Amaze Airstyler

Kulma na vlasy Remington Amaze Airstyler vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom 1200 W, ale tiež aj možnosťou výberu z 3 dostupných teplôt/rýchlostí prúdenia vzduchu podľa stavu a typu vašich vlasov az 5 rôznych nástavcov. K dispozícii vám bude koncentrátor pre jednoduché a rýchle tvarovanie, obojstranná plochá kefa, 25mm špirálovitá kulma, 25mm okrúhla termálna kefa a 30mm okrúhla kefa so zaťahovacími štetinami. Jednoducho si vyberte jeden z nich a zosobnite tak svoj štýl!

Kulme Amaze Airstyler nechýba ani funkcia studenej vlny, ktorá účes perfektne zafixuje a dodá mu potrebný lesk a hebkosť. Intenzívnou ionizáciou potom vlasy výrazne posilňuje a zabraňuje ich krepovateniu a statickému efektu. Súčasťou balenia je praktické púzdro určené pre jednoduché skladovanie prístroja.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Vysoký výkon pre rýchle vysúšanie
  • Možnosť výberu z 3 teplôt/rýchlostí prúdenia vzduchu
  • 5 nástavcov na rozdielny vzhľad vlasov
  • Ionizácia pre lesklé vlasy bez krepovatenia
  • Kontrolka ionizácie
  • Keramická mriežka pre dokonalé rozloženie teploty
  • Profesionálne púzdro


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington Amaze Airstyler AS1201 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington Amaze Airstyler AS1201. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington AS1201 Amaze Airstyler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington AS1201 Amaze Airstyler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington Amaze Airstyler AS1201.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií