AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Remington CI606 Curl Revolution

Zobraziť katalóg
Remington CI606 Curl Revolution
3,3 3 hodnotení
Kulma na vlasy teplota do 230 ° C, 4 násobná ochrana pre viac lesku antistatický účinok, keramika, ionizačné turmalín, hladký povrch, nahriatie do 15s, automatické vypnutie do 60min
Kód:  REMKU015 Produktové číslo:  45537560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington CI606 Curl Revolution

Kulma na vlasy CI606 značky Remington sa pýši automaticky otáčajúcim barelom, ktorý rýchlo vytvára prekrásne vlny. Styler môže rotovať v rôznych smeroch, vytvoríte si tak prirodzený vzhľad alebo rovnakým smerom a vznikne jednotný elegantný účes. Disponuje 4 násobnou ochranou pre viac lesku, keramickým povrchom, antistatickým účinkom, ionizačným turmalínom a hladkým sklzom.

Kulma kontroluje teplotu pomocou digitálneho displeja s 5 možnosťami nastavenia a funkcií zvýšenie teploty pre vytvorenie objemnejších vĺn. Obsahuje teplotnú zámku k ochrane zvolenej teploty. Zahriatie trvá len 15 s, po 60 minútach dôjde k automatickému vypnutiu. S kulmou sa pohodlne pracuje, otočný kábel má dĺžku 1,8 m. Súčasťou balenia je praktické cestovné puzdro.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kliešťová Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Doba nahriatia
14,7 s Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!

Typ

Typ
Kliešťová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Doba nahriatia
14,7 s Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Ionizácia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington CI606 Curl Revolution Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington CI606 Curl Revolution. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington CI606 Curl-Revolution. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington CI606 Curl-Revolution. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington CI606 Curl Revolution.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií