Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Remington CI8019 E51

Zobraziť katalóg
Remington CI8019 E51
3,0 1 hodnotení
Kulma na vlasy – povrch zo zdokonalenej keramiky napustenej keratínom & mandľovým olejom, digitálny LCD displej, tlačidlo na zvolenie časového nastavenia, tlačidlo na zvolenie teplotného nastavenia, tlačidlo pre namotanie vlasov, 7 teplotných nastavení, pro+ nastavenie pre zdravší styling, dvojsmerný systém natáčania vĺn, pripravená už za 30 sekúnd, univerzálne napätie, 1.8m otočný kábel, záruka 3 roky
Kód:  REMKU025 Produktové číslo:  45608560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington CI8019 E51

Inovatívna automatická kulma na vlasy Remington Keratin Protect Auto Curler vykúzli pružné a zdravo vyzerajúce vlny jediným stlačením tlačidla! Nadstavec so zdokonaleným keramickým povrchom spolu so 7 teplotnými nastaveniami sa postará o šetrný styling s dokonalým výsledkom. Profesionálna kulma na vlasy v sivej farbe sa stane vaším najlepším pomocníkom pre dni v štýle elegancie.

Kulma na vlasy REMINGTON Keratin Protect a jej vlastnosti

  • Kulma na vlasy Remington Keratin Protect pre šetrnú úpravu vlasov
  • Vytvorí dokonalé, zdravo vyzerajúce vlny s lesklým efektom
  • Jediným stlačením tlačidla vytvorí perfektný vzhľad
  • Nahrievanie povrchu už za 30 s
  • Keramický povrch napustený keratínom a mandľovým olejom
  • Vhodný pre všetky dĺžky a typy vlasov
  • 7 nastaviteľných teplôt (150 – 230 °C)
  • Kulma Remington s LED displejom
  • Nastavenie funkcie PRO+ pre najšetrnejšiu úpravu (185 °C)
  • Prepínač smeru zvlnenia
  • Automatické vypnutie
  • Otočný napájací kábel
  • Tlačidlo času na zvlnenie so 4 časovými možnosťami
  • Automatická kulma Remington s funkciou pamäte
  • Nástroj na čistenie komory súčasťou
  • Pekný dizajn v sivom vyhotovení

Urobí všetku prácu za vás

Profesionálna kulma na vlasy Remington v sivom vyhotovení bola vyvinutá pre každý typ a dĺžku vlasov s ohľadom na zdravie vlasového vlákna. Keramický povrch napustený keratínom a mandľovým olejom chráni štruktúru vlasu proti poškodeniu a nežiaducemu vysúšaniu. Okrem 7 teplotných nastavení od 150 °C do 230 °C môžete využiť tiež nastavenie PRO+ pre šetrnú úpravu pri nižšej teplote, ideálne najmä pre najjemnejší typ vlasov. Jediným stlačením tlačidla dosiahnete s kulmou na vlasy Remington Keratin Protect fascinujúce pevné aj voľnejšie kučery, a to vďaka kombinácii rôzneho nastavenia teploty a času.

Praktický pomocník REMINGTON

Remington kulma na vlasy s keratínovú ochranou je vybavená praktickým opatrením pre jednoduché a pohodlné používanie. Určite oceníte rýchle nahrievanie keramického povrchu už za 30 s, digitálny LCD displej s počuteľnou spätnou väzbou a funkciou pamäte, ktorá si pamätá poslednú použitú teplotu. Pre bezpečné používanie je kulma opatrená automatickým vypnutím po 60 minútach nečinnosti. K dokonalosti nesmie chýbať obojsmerný systém pre zvlnenie so 4 polohami časovača a otočný napájací kábel. Súčasťou balenia je nástroj na čistenie komory. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Doba nahriatia
30 s Hotovo!
Počet teplôt
7 Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Doba nahriatia
30 s Hotovo!
Počet teplôt
7 Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Priemer
19 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington CI8019 E51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington CI8019 E51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington CI8019 E51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington CI8019 E51. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington CI8019 E51 keratinos Protect Auto hajsütővas.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií