Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

Zobraziť katalóg
Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit
4,5 6 hodnotení
Kulmofén 3 teploty do 220°C, 3 nadstavce, rýchle zahriatie počas 30s
Kód:  REMKU012 Produktové číslo:  45512560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

Prvotriedna kulma Styler Kit z kolekcie nástrojov Your Style od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálne a uchvacujúce účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Stylingová kolekcia Your Style

 

Unikátna kolekcia profesionálnych nástrojov Your Style na úpravu vlasov prichádza v štýlovom dizajne ladenom do prepychovej kombinácie fialovej, čiernej a zlatej farby. Všetky prístroje z tejto prémiovej rady sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusný a individuálny styling vašich vlasov.

Dávate prednosť romantickým lokniam, alebo roztomilým kudrlinkám? Výberom z niekoľkých možných nástavcov dokonale prispôsobíte vzhľad vášho účesu spoločenským udalostiam, na ktoré sa práve chystáte. Teraz si môžete vytvoriť dokonalý účes v Salonovej kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Your Style Styler Kit

 

Kulma na vlasy Remington Your Style Styler Kit vás uchváti nielen svojím moderným štýlovým vzhľadom a vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou výberu z 3 rôznych teplôt podľa stavu a typu vašich vlasov a z 3 dostupných nadstavcov. Jednoducho si vyberte jeden z nich a zosobnite tak svoj štýl. K dispozícii vám bude 38mm nadstavec s kefou, určený pre hladké vlasy plné objemu, ďalej 19mm kulma pre pekné a našuchorené kadere, a nakoniec 13-25mm kónická kulma, s ktorou vytvoríte ostré a roztomilé kučery. Všetky z týchto nadstavcov sú navyše opatrené povrchom pre štvornásobnú ochranu vlasových vlákien. Tá zahŕňa antistatický účinok, keramiku, turmalín a ionizáciu.

S kulmou Remington Your Style Styler Kit rýchlo zabudnete na to nekonečne dlhé čakanie na správne nahriatie pracovného povrchu. Je totiž pripravená k použitiu už za  30 sekúnd, takže dobu skrášľovania vašich vlasov skráti na úplné minimum. Remington myslí aj na vaše bezpečie - s automatickým bezpečnostným vypínaním a žiaruvzdornou rukavicou je ochrana pred prípadným nešťastím zaistená.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Vysoko výkonná kulma
  • 3 vymeniteľné nástavce
  • Výber z 3 možných teplôt až do 220 ° C
  • Rýchle zahriatie počas 30 sekúnd
  • Automatické bezpečnostné vypínanie
  • Univerzálne napätie
  • Otočný kábel 

Obsah balenia:
19 mm nadstavec (pre prirodzené lokne)
13-25mm nadstavec (pre pevné lokne)
38 mm nadstavec (pre objem a tvar)
Skladovacia taštička
Žiaruvzdorná rukavica
 

 

 


 

 



 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Trojkulma Hotovo!

Typ

Typ
Trojkulma Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington Your Style CI97M1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington Your Style CI97M1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií