Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal alzaplus segmenty sda v2

Remington D4110OP E51

Zobraziť katalóg
Remington D4110OP E51
4,8 10 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2000 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.8 m, farba ružová
Kód:  REMVV023 Produktové číslo:  45597560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington D4110OP E51


Fén na vlasy Remington D4110OP E51

Vytvorte si originálny štýlový účes s fénom Remington

Prispôsobte si svoju súpravu na úpravu vlasov a vytvorte si vlastný štýl s týmto vysoko výkonným, univerzálnym sušičom vlasov Remington D4110OP E51. Nielen, že upraví vlasy k dokonalosti, ale vďaka jeho nápadnej svetloružovej farbe a elegantným dúhovým krémovým prvkom, bude vítaným doplnkom na každom toaletnom stolíku.Vyberte si jeden z dvoch nadstavcov pre vami požadovaný vzhľad - difuzér alebo úzky koncentrátor.


Hladké vlasy, zafixované do požadovaného tvaru

Pokiaľ ide o boj s krepatením, je tu múdra ionizácia, ktorá vám pomôže na vašej ceste k hladkým a lesklým vlasom. O 90 % viac iónov vám pomôže pri vytvorení super hladkých výsledkov a studená vlna zafixuje účes na celý deň. Tento mnohoúčelový vlasový hrdina prichádza s možnosťou dokúpiť ďalšie nadstavce, vrátane nadstavca "Spin Curl" k vytvoreniu uvoľnených plážových vĺn a extra široký koncentrátor pre ešte hladšie štýly.

Fén na vlasy Remington D4110OP E51

Fén na vlasy Remington D4110OP E51

Fén s nastaviteľnou teplotou a silou prúdenia vzduchu

Nezáleží na tom, aký máte typ vlasov, tento fén vám prináša flexibilitu pri vytváraní vášho osobného štýlu a naplní potreby vašich vlasov. Nastaviteľná teplota a sila prúdenia vzduchu vám umožnia zvoliť tú správnu kombináciu teploty a výkonu - pre jemnejšie alebo poškodené vlasy nastavte na najnižšiu teplotu a naopak pre husté, silné a kučeravé vlasy nastavte teplotu a výkon na najvyššiu úroveň.


Remington D4110OP a jeho kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor (2000 W) s dlhou životnosťou
  • Extra rýchle vysušenie
  • Generátor iónov pre dokonalý lesk bez krepatenia
  • Výber z 3 možných teplôt a 2 rýchlostí prúdenia vzduchu
  • Efektívna studená vlna k perfektnej fixácii účesu
  • Úzky koncentrátor pre dokonalý styling
  • Difuzér na podporu vlnitých/kučeravých vlasov
  • Odnímateľná mriežka na ľahké čistenie
  • Praktické očko na zavesenie
  • 1,8 m kábel
  • Dodávaný so štýlovým retro kufríkom
Fén na vlasy Remington D4110OP E51

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington D4110OP E51 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D4110OP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D4110OP E51 Retro Pink Lady. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D4110OP E51 Retro Pink Lady. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington D4110OP E51.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií