AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White

Zobraziť katalóg
Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White
5 1 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2400 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, s koncentrátorom, pútko na zavesenie súčasťou, dĺžka prívodného kábla 1,8 m, biela farba
24,41 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  REMFE708 Produktové číslo:  45663560100 Stránky výrobcu
Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White 24,41 € Momentálne nedostupné

Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White

Vynikajúci styling bez návštevy salónu? Presne také výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy Remington. Zamilujete si jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Fén na vlasy s dokonalým spracovaním je obohatený o funkcie, ku ktorým patrí ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy ponúka vysokú účinnosť pri sušení vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2400 W. Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasťou balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér sa postará o rovnomerné rozptýlenie vzduchu okolo kaderí. Prirodzene suší ako pri vysúšaní na vzduchu, tým pomáha potlačiť krepovatenie vlasov a vytvorí dokonalý konečný výsledok. Vďaka dobre vymyslenej konštrukcii vedie stylingový koncentrátor vysokorýchlostný prúd vzduchu, čo vám umožní zvoliť stratégiu tvarovania účesu po jednotlivých sekciách bez porušenia existujúceho účesu.

Fén na vlasy Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White Príslušenstvo

Kľúčové prednosti fénu na vlasy Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White

  • Fén na vlasy Remington vám zaistí perfektný vzhľad ako zo salónu
  • Ionizácia umocní hladkosť a jemnosť vlasov
  • Sušič na vlasy má k dispozícii kvalitný motor s príkonom 2400 W
  • Je vybavený 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokončenie účesu
  • Medzi pribalené nadstavce patrí koncentrátor a difuzér
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,8 m
  • Spolu s fénom je v balení tiež pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa biela farba

Ióny na perfektnú hydratáciu

Fén na vlasy Remington vás ohromí nielen svojím vzhľadom, ale aj funkciami na kvalitnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nevyhnutné na vytvorenie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov Remington je kľúčom k dokonalým vlasom s hladkým a zdravým vzhľadom, a to vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom funguje na princípe negatívne nabitých iónov, ktoré dbajú o hydratáciu vlasov a zabraňujú vysúšaniu a krepovateniu. Zaistia tak, že si vlasy zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Na dokončenie účesu s dokonalým výsledkom je k dispozícii tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy zafixuje a zároveň nespôsobí žiadne poškodenie. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Remington a nadstavcov tiež ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D5226 Pro-Air Turbo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5226 Pro-Air Turbo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington D5226 Pro-Air Turbo 2400 White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií