Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington D7779 Air3D Dryer

Zobraziť katalóg
Remington D7779 Air3D Dryer
5 6 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, príkon 1800 W, studený vzduch, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, dĺžka prívodného kábla 3 m, biela farba
Kód:  REMVV025 Produktové číslo:  45619560710 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington D7779 Air3D Dryer


Účes ako zo salónu

Sušič vlasov Remington D7779 Air3D Dryer je novým, inovatívnym produktom, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej každodennej starostlivosti o vlasy. Sušič vlasov bol navrhnutý s ohľadom na vzrastajúci trend, ktorého pôvab sa skrýva v nadčasovom dizajne a inteligentných ergonomických riešeniach.


Kľúčové vlastnosti sušiča vlasov Remington D7779 Air3D Dryer

  • Unikátne 3D prúdenie vzduchu
  • Keramická mriežka napustená mikro kondicionérmi
  • Generátor iónov
  • DC motor 1 800 W
  • Nízka hmotnosť pre maximálny komfort
  • Nastaviteľné 3 teploty/2 rýchlosti
  • Studená vlna na zafixovanie účesu
  • 3 štýlové nadstavce s rotáciou 360°
  • 3 m dlhý kábel
  • Praktické pútko na zavesenie + kufrík na uskladnenie

3D prúdenie vzduchu

Unikátny dizajn sušiča zaisťuje 3D prúdenie vzduchu a minimalizuje turbulencie v komore, čo vedie k neprerušovanému, rovnomerne ohrievanému prúdu vzduchu pre dokonalý a dlhotrvajúci styling počas každého použitia.


Ľahký a ergonomický fén na vlasy

Hlavnou prednosťou sušiča vlasov Remington Air3D je jeho ľahkosť & efektívnosť. Vďaka tomu, že bol motor presunutý z vysúšacej komory do rukoväte, ťažisko celého sušiča je vyvážené a stabilné. So sušičom sa oveľa lepšie manipuluje a styling vlasov sa tak stáva jednoduchším a príjemnejším procesom pre každú ženu.


Unikátna konštrukcia sušiča Remington D7779 Air3D Dryer

Špecifická hlava sušiča disponuje priechodnou základňou, ktorá úplne odstránila prekážky v komore a umožnila priechod jednoliateho, rovnomerného 3D prúdu vzduchu. Táto základňa ďalej vytvára biele alebo modré svetlo na signalizáciu teplého alebo studeného vzduchu vychádzajúceho z hlavice. 


Dokonalý styling

Remington Air3D ponúka 3 teplotné a 2 rýchlostné nastavenia pre možnosť prispôsobiť styling presne vašim predstavám. Teplota vzduchu bola nastavená tak, aby zaručila účinný styling, ktorý však nespôsobí poškodenie vašich vlasov. Funkcia studenej vlny môže byť použitá na zdokonalenie a zafixovanie konečného účesu. 


Generátor iónov

Sušič vlasov Air3D kombinuje 2 technológie, ktoré dodávajú vlasom viac lesku. Ide o generátor iónov a špeciálne silikónové mikro kondicionéry. Generátor iónov zabezpečuje uvoľňovanie záporných iónov, zatiaľ čo mikro kondiconéry navyše dodávajú vlasom krásny lesk počas ich vysúšania.


Bohaté príslušenstvo fénu na vlasy Remington D7779 Air3D Dryer

Ďalšou prednosťou je systém Push Locking pre jednoduché, tiché nasadenie príslušenstva a jeho jednoduchú rotáciu počas vysúšania. Balenie obsahuje difuzér, úzky 7 mm koncentrátor a 11 mm koncentrátor pre rýchle vysúšanie. Všetko, čo potrebujete, k dosiahnutiu vášho osobitého štýlu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Remington D7777 a D7779? Děkuji

Kolik váží tento fén?

Dobrý den, prosím vás, zde uvádíte příkon 1800w ale na remington stránkách se zmiňují o příkonu 1600W. Jak to tedy je? Děkuji za odpoveď

Dobry den, skutecne ubolnuje fen silikony. Moc se mi libi, ale pouzivam prave bez silikonu a chemie vlasovou kosmetiku. Dekuji m. Hirschova

Diskusia a poradňa k Remington D7779 Air3D Dryer
Príslušenstvo pre Remington D7779 Air3D Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D7779 Air3D Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D7779 Air3D Dryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D7779 Air3D Dryer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington D7779 Air3D Dryer.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií