AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Remington H9096 Silk Rollers

Zobraziť katalóg
Remington H9096 Silk Rollers
4,3 4 hodnotení
Elektrické natáčky 20ks, 2 veľkosti, dvojitá nahrievacie technológie, zahriatie za 90s, otočné klipsy
Kód:  REMNV001 Produktové číslo:  45515560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington H9096 Silk Rollers

Zahřátí

Veľmi rýchle zahriatie natáčok

Revolučný natáčky prichádzajú v 20 kusovom balení, ktoré obsahuje ako zahrievacie natáčky (v strednej a veľkej veľkosti), tak aj klipsy, čo vás vybaví všetkým, čo potrebujete k vytvoreniu objemných vĺn. Múdra technológia duálneho zahriatie nahrieva ako natáčky, tak klipsy pre dlhotrvajúce výsledky behom piatich minút. Zahriatie natáčok je veľmi rýchle, celý set je pripravený za 90 sekúnd.


Štýlový zahrievacie kufrík

Natáčky sú balené v štýlovom skladovacom kufríku, ktorý nielenže skvele vyzerá, ale tiež šikovne zahrieva natáčky vnútri a vám následne umožňuje ľahký prístup k jednotlivým natáčkám. Teraz môžete až neuveriteľne ľahko vytvoriť dokonale hodvábne vlny a lokienky v pohodlí svojej spálne.

Skladovací kufřík

Kontrola

Ohleduplné k vašim vlasom

Tieto hodvábne jemné natáčky sú ohleduplné k vašim vlasom a vďaka ľahko uchopitelnému povrchu, ktorý krásne prilieha k vlasom a zároveň minimalizuje sklz, čím udržuje natáčky perfektne na svojom mieste bez otlakov. Vďaka možnosti výberu z veľkých alebo stredných natáčok si môžete byť istá, že vaše vlasy budú perfektne natočené presne tak, ako si prajete.


Ionizácie pre vlasy bez krepovateniu

Hladký keramický povrch natáčok s ionizáciou pre vlasy s profesionálnymi výsledky bez krepovateniu. Po zahriatí sa pôsobením tepla z natáčok uvoľňujú ióny, ktoré umravnia poletujúce vlasy a zbaví je nežiaduce statickej elektriny. Výsledkom budú krásne lesklé a hladké vlasy, ktorými sa budete pýšiť.

Ionizace

Vlastnosti produktu:

  • Dvojitá zahrievacia technológia - zahrieva natáčky aj klipsy
  • Dlhotrvajúci lokne vytvorí do 5 minút
  • Hodvábne-keramický povrch pre hodvábne hladké, profesionálne výsledky
  • 20 zamatových natáčok:
    • 8 stredných - 25 mm
    • 12 veľkých - 32 mm
  • Zahriatie za 90 sekúnd
  • Nahrievacie, otočné klipsy
  • chladné konca
  • kontrolka zapnutia
  • Záruka 5 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington H9096 Silk Rollers Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington H9096 Silk Rollers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington H9096 Silk Rollers. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington H9096 Silk Rollers. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington H9096 Silk Rollers.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií