AD homeoffice Aplikace

Remington IPL6750 i-Light Prestige

Zobraziť katalóg
Remington IPL6750 i-Light Prestige
5 1 hodnotení
IPL epilátor - IPL propulse technológia, 5 možností nastavenia energie, Multi Flash alebo Single Flash režim, nadstavec na tvár, precízny nadstavec na oblasť bikín
Kód:  REMIPL05 Produktové číslo:  42054560110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington IPL6750 i-Light Prestige Predaj skončil

Remington IPL6750 i-Light Prestige


Rýchle a trvalé výsledky

Remington i-LIGHT PRESTIGE trvalo odstráni chĺpky nielen v oblasti tváre, ale aj tela a bikín. Epilátor využíva pokrokovú technológiu IPL, s ktorou dosiahnete profesionálne výsledky v pohodlí vášho domova. Môžete si tak každý deň užívať hodvábne hladkú pokožku.


Dokonale hladká pokožka

Unikátna technológia Remington PROPULS využíva inovatívny pokrok depilovania, ktorý je navrhnutý pre všetky vaše potreby pri odstraňovaní chĺpkov. Táto technológia využíva klinicky overený IPL systém, ktorého cieľom je odstránenie chĺpkov už od korienkov. Zárukou sú trvalé výsledky a hodvábna pokožka.


O 50 % väčšie pulzné okienko

O 50 % väčšie pulzné okienko s ochranným UV filtrom ochráni vašu pokožku pred podráždením a navyše sa jednoducho aplikuje na požadované oblasti. Pre dokonalé výsledky epilátor umožňuje výber z 5 stupňov intenzity. V príslušenstve nájdete nadstavec na tvár, precízny nadstavec na oblasť bikín a luxusné puzdro.


Vhodný pre ženy aj mužov

Výhodou tohto prístroja je rovnaká účinnosť ako na mužskom, tak aj ženskom tele. Bez problémov môžete ošetrovať oblasti chrbta, ramien aj hrudníka. Používanie epilátora je veľmi jednoduché, najmä vďaka pohodlnej rukoväti a ergonomickému dizajnu. Žiarovka Infinity nepotrebuje ďalšie náklady na prevázdku, takže už ju nikdy nebudete musieť meniť.

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aký je rozdiel medzi: remington ipl 6500, remington ipl 6500 i-light, remington ipl 6500 i-light pro, remington ipl 6750 i-light prestige

Dobry den,kolko ma zableskov?

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať,či sa dajú kúpiť aj vymeniteľné hlavice keď sa pôvodné pokazia a ak áno,na koľko by to asi vyšlo

Diskusia a poradňa k Remington IPL6750 i-Light Prestige
Príslušenstvo pre Remington IPL6750 i-Light Prestige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington IPL6750 i-Light Prestige. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington IPL6750 i-Light Prestige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington IPL6750 i-Light Prestige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington i-Light Prestige IPL6750 epilátor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií