AP+ nový vizuál PET

Remington IPL6780 E51 i-LIGHT

Zobraziť katalóg
Remington IPL6780 E51 i-LIGHT
Epilátor ProPulse™ technológia, 5 možností nastavenia intenzity (7-8 J/cm2), žiarovka s 150 000 zábleskami, záruka 5 rokov, veľkosť okienka pri nástavci na telo 3cm2, veľkosť okienka pri nástavci na tvár 2cm2, integrovaný senzor odtieňu pleti, zabudované čidlo kontaktu s pokožkou, vhodné pre mužov aj ženy, Multi Flash pre väčšie oblasti & Single Flash pre detailné ošetrenie, bezpečný - klinicky testované,
Kód:  REMEPI04 Produktové číslo:  42059560100   Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington IPL6780 E51 i-LIGHT


Dokonale hladká pokožka

Produkt iLIGHT od značky Remington je bezpečná a bezbolestná možnosť odstránenia chĺpkov z vášho tela i tváre. Zahoďte žiletky a voskové pásky a užite si trvalé výsledky už po 3 ošetreniach. Je natoľko jednoduchý, že ho môžete používať aj v pohodlí vášho domova a ušetrí váš čas strávený v salónoch krásy s možnosťou zbaviť sa chĺpkov kedykoľvek chcete.


Kľúčové vlastnosti

  • Epilátor IPL vhodný pre ženy aj mužov
  • Integrovaný senzor odtieňu pleti
  • Bezpečné a efektívne používanie
  • Až päť možností nastavenia intenzity
  • Zabudované čidlo kontaktu s pokožkou
  • Žiarovka so 150 000 zábleskami
  • Klinicky testované

Zbavte sa chĺpkov už po troch ošetreniach

Inteligentná funkcia Multi Flash vám umožňuje zbaviť sa chĺpkov po iba 3 ošetreniach. Jednoducho ošetrite požadovanú oblasť vášho tela raz za dva týždne po dobu 6 týždňov. Ešte pred kúpou produktu si pomocou senzora skontrolujte, či je váš odtieň pokožky vhodný pre ošetrenie pomocou IPL.


Záruka trvalých výsledkov

Unikátna technológia Remington ProPulse využíva inovatívny pokrok depilácie, ktorý je navrhnutý pre všetky vaše potreby pri odstraňovaní chĺpkov. Táto technológia využíva klinicky overený IPL systém, ktorého cieľom je zničenie chĺpkov už od korienkov. Zárukou sú trvalé výsledky a hebká pokožka.


Šetrný k vašej pokožke

Žiarovka prístroja nevyžaduje žiadne ďalšie náklady, pretože nie je potrebná jej výmena. O 50 % väčšie pulzné okienko s ochranným UV filtrom ochráni vašu pokožku pred podráždením a navyše sa ľahko aplikuje na požadované oblasti. Pre dokonalé výsledky epilátor umožňuje zvoliť z piatich stupňov intenzity.

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcela by som sa opytat, ked sa v popise uvadza, ze ziarovka ma 150 000 zableskov ale zaroven nie je potrebna vymena ziarovky a teda ziadne dalsie naklady, co je pravda? Pretoze su to protichodne tvrdenia. Dakujem

Dobrý deň, prosím Vás, je tento produkt v 100 dňovej záruke vrátenia tovaru bez udania dôvodu? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Remington IPL6780 E51 i-LIGHT
Príslušenstvo pre Remington IPL6780 E51 i-LIGHT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington IPL6780 E51 i-LIGHT .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií