AlzaBoxy Q1 BRAzs70

Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro

Zobraziť katalóg
Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro
4,7 10 hodnotení
Zastrihávač na fúzy, umývateľné nadstavce, počet nadstavcov 1, materiál čepielok titán, min. dĺžka strihu 0.4 mm, max. dĺžka strihu 18 mm, počet nastavení strihov 13, doba chodu 50 min, typ napájania elektrická sieť a akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  REMZT01a07 Produktové číslo:  43196560110 Stránky výrobcu

Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro


Dokonale rovnomerné zastihávanie

Zastrihávač fúzov Remington MB4130 Beard Boss Pro je vybavený kvalitnými čepeľami s titánovým povrchom, ktoré sú až o 300 % tvrdšie ako antikorové a zaistia dokonale rovnomerné a rýchle zastrihávanie. Prístroj je ideálnym riešením pre každého moderného muža, ktorý dbá o svoj vzhľad a nenecháva nič na náhodu.


Vynikajúca ergonómia

Unikátny dizajn strojčeka OptiAngle zaistí počas používania maximálny komfort a kontrolu. Vďaka vynikajúcej ergonómii kĺže po kontúrach tváre s úplnou ľahkosťou. Zastrihávač je bezdrôtový na jednoduché použitie a o napájanie sa postará dobíjacia lítiová batéria s výdržou až 50 minút.


13 dĺžok pre precízny výsledok

Trinásť nastavení dĺžok v rozmedzí 1,5 - 18 mm vám umožní meniť dĺžku zastrihnutia podľa svojich preferencií. K dispozícii sú aj dĺžky 0,4 a 1 mm pri práci bez nasadeného hrebeňa a mikro nastavenie na strnisko s dĺžkou 2 a 2,5 mm na extra krátke zastrihnutie.


Ozubené čepele

Pre dokonalé výsledky je Remington MB4130 vybavený ozubenými čepeľami CaptureTrim na efektívnejšie a čistejšie zastrihnutie. Čepele sú umývateľné, takže ich jednoducho očistíte pod tečúcou vodou. Súčasťou balenia je aj praktická čistiaca kefka.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Využitie
Fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Materiál čepelí
Titán Hotovo!
Počet nastavení strihu
13 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!
Typ nadstavca
Fúzy Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
0,4 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
18 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
50 min Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte uvedené, že střih je minimální 0,4 mm, ale na výrobku je 1,5 mm. Jelikož je to hygiena čeká se na vyjádření jestli mi to pouze rozbalené vezmete zpět jinak mi to bude doma k ničemu.

Dobrý den, dá se u vás koupit náhradní čepel?

Dobrý den, nikde jsem nenašel, zda se strojek nabíjí pomocí usb kabelu či jiného adaptéru. Můžete prosím upřesnit?

Diskusia a poradňa k Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro
Príslušenstvo pre Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MB4130 Beard Boss Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington MB4130 E51 Beard Boss Pro.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií