Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington S8700 E51 PROtect Straightener

Zobraziť katalóg
Remington S8700 E51 PROtect Straightener
5 4 hodnotení
Žehlička na vlasy - 5 teplotných nastavení do 230 °C, technológia HydraCare, keramické doštičky 110 mm napustené olejom, rýchle nahriatie v priebehu 15 s, displej
Kód:  REMZV013 Produktové číslo:  45541560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington S8700 E51 PROtect Straightener


Šetrné žehlenie vlasov

S inteligentne navrhnutou žehličkou na vlasy od popredného výrobcu Remington v priebehu okamihu získate lesklé a hladké vlasy pre dokonalý účes. Žehlička bola navrhnutá pre maximálny výkon, šetrnosť a praktickosť. Poteší vás množstvo úžasných funkcií, technológií a aj elegantný dizajn v oslnivom tyrkysovom vyhotovení.


Dokonalý lesk a hydratácia

Technológia Hydracare pomocou studenej pary účinne zabráni poškodeniu vašich vlasov. Stačí len odklopiť kryt, naplniť nádržku vodou a aktivovať prístroj. Vďaka účinnej parnej technológii budú vaše vlasy krásne lesklé a hĺbkovo hydratované aj pri každodennej úprave.


Zdokonalený keramický povrch

Keramické žehliace plochy sú napustené keratinovým, arganovým a makadamovými olejom. Zmes mikrokondicionérov zaistí vašim vlasom potrebnú starostlivosť. Zatočte raz a navždy s vlnitými a večne krepatými vlasmi! Doprajte im podmanivo krásny, dlhodobo vzdušný a zdravý vzhľad.


5 teplôt pre profesionálny účes

K dispozícii je 5 rôznych nastavení teploty v rozmedzí od 150 do 230 °C. Všetko jednoducho nastavíte na prehľadnom digitálnom displeji. Žehlička je vďaka rýchlemu nahriatiu pripravená do 15 sekúnd. 110 mm žehliace plochy umožnia rýchly a komfortný styling s rovnomerným tlakom na ľahšiu úpravu účesu.

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Doba nahriatia
14,7 s Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Doba nahriatia
14,7 s Hotovo!

Ostatné

Farba
Tyrkysová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Jak dlouho vydrží destičky napište je maca.olejem?lze to v budoucnu opět nechat nepustit?

Dají se s touto žehličkou tvarovat vlny?

Diskusia a poradňa k Remington S8700 E51 PROtect Straightener
Príslušenstvo pre Remington S8700 E51 PROtect Straightener Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington S8700 E51 PROtect Straightener. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington S8700 E51 PROTECT Streigntener. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington S8700 E51 PROTECT Streigntener. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington S8700 E51 PROTECT hajvasaló.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií