Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Remington S9620 Silk Wide Straightener

Zobraziť katalóg
Remington S9620 Silk Wide Straightener
3,5 4 hodnotení
Žehlička na vlasy teplota 150-235 ° C, funkcia turbo zosilňovač, doštičky 110mm, rýchle zahriatie počas 10s, displej
Kód:  REMZV012 Produktové číslo:  45523560100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington S9620 Silk Wide Straightener Predaj skončil

Remington S9620 Silk Wide Straightener

Prvotriedna žehlička na vlasy Wide Straightener z prémiovej kolekcie Silk od značky Remington pre extra rýchlu, efektívnu a zdravú úpravu vlasov. S týmto skvelým pomocníkom vykúzlite na vašej hlave vysoko profesionálny a uchvacujúca účesy už behom pár minút a navyše v teple vášho domova.

Stylingová kolekcia Silk

Unikátna kolekcia profesionálnych nástrojov Silk pre úpravu vlasov prichádza v štýlovom dizajne ladenom do prepychovej červenej farby s hodvábnym 3D potlačou na keramických pracovných plochách. Všetky prístroje z tejto prémiovej rady sú navrhnuté tak, aby sa postarali o luxusné styling a elimináciu krepovateniu aj statického efektu vlasov.

Keramický povrch nástrojov obsahuje hodvábne proteíny a ióny, ktoré vlasom dodajú perfektne lesklý a zdravý vzhľad v niekoľkých málo krokoch. Teraz si teda môžete vytvoriť dokonalý účes v Salonová kvalite bez pomoci profesionálov a k tomu v pohodlí vášho domova!

Remington Silk Wide Straightener

Žehlička na vlasy Remington Silk Wide Straightener s širokými keramickými doštičkami vás uchváti nielen svojím profesionálnym vysokým výkonom, ale tiež aj možnosťou nastavenia teploty v rozmedzí 150-235 ° C, pričom nechýba ani turbo zosilňovač pre závratnú teplotu až 240 ° C na 30 sekúnd. Svoju maximálnu možnú teplotou keramických doštičiek sa tak radí medzi najhorúcejšie a najúčinnejšie žehličky na trhu, takže aj nepoddajné kučery a najhustejšiu hrivy budú pretransformované na hladké, hebké a lesklé vlasy. Navyše poskytuje až dvakrát hladší sklz ako ostatní narovnávača.

Žehlička Remington Silk Wide Straightener disponuje pokročilými infračervenými keramickými ohrievačmi, ktoré sú zárukou rovnomerného rozvodu tepla a jeho ultrarýchle obnovy. Skvelou vychytávkou je aj informatívny digitálny displej signalizujúci tú najlepšiu teplotu pre váš typ vlasov a pamäťová funkcia, vďaka ktorej si prístroj pamätá posledné použité teplotné nastavenie. Zámok teploty potom predchádza jej nechcenej zmene.

S touto modernou žehličkou rýchlo zabudnete na to nekonečne dlhé čakanie na správne nahriatie pracovného povrchu. Je totiž pripravená k použitiu už za pouhých 10 sekúnd, dobu skrášľovanie vašich vlasov teda skráti na úplné minimum. Remington myslí aj na vaše bezpečie - s automatickým bezpečnostným vypínaním po 60 minútach a žiaruvzdorným obalom je ochrana pred prípadným nešťastím zaistená.

Hlavné prednosti výrobku:

  • Zdokonalený hodvábne-keramický povrch
  • Až 2 x hladší sklz
  • Nastaviteľná teplota 150-235 ° C, plus turbo zosilňovač (až 240 ° C, 30 sekúnd)
  • Pripravená na použitie už za 10 sekúnd
  • Informatívny digitálny displej
  • Pamäťová funkcia
  • Vysoko pokročilé infračervené keramické ohrievače
  • Uzamykateľný kĺb žehliacich klieští
  • Zámok teploty k ochrane pred nechcenou zmenou
  • Automatické vypnutie po 60 minútach
  • Luxusný dizajn v luxusnom červenom prevedení

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
235 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Príkon
66 W Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
235 °C Hotovo!
Min. teplota
150 °C Hotovo!
Príkon
66 W Hotovo!
Doba nahriatia
9,8 s Hotovo!

Funkcie

Displej
Nepodsvietený displej Hotovo!
Funkcie
Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu, Automatické vypnutie Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
3 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington S9620 Silk Wide Straightener Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington S9620 Silk Wide Straightener. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington S9620 Haarglätter Silk Breite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington S9620 Haarglätter Silk Breite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington S9620 hajvasaló Silk Wide.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií