AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035

Zobraziť katalóg
Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035
5 1 hodnotení
Príslušenstvo náhradná hlava, exfoliačná, pre Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit
Kód:  REMACC47 Produktové číslo:  44170530400 Stránky výrobcu
Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035 Predaj skončil

Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035

Spoločnosť Remington sa v Českej republike radí medzi jednu s najobľúbenejších značiek. Stala sa ikonou na starostlivosť o vlasy, holenie, starostlivosť o pokožku a epiláciu. Ak vlastníte niektorý z obľúbených prístrojov tejto značky určite vás zaujme originálne príslušenstvo, ktoré obnoví výkon zastrihávačov, holiacich strojčekov a ďalších prístrojov na maximum.

Ste modernou ženou, ktorá si už nevie predstaviť život bez depilátora? Určite vás zlákal vodoodolným dizajnom, protišmykovou rukoväťou a háčikom na zavesenie, pretože poskytuje viac ako mimoriadnu porciu pohodlia, a to ako pri použití na sucho, tak aj v sprche.

Vlastnosti

  • Zabraňuje zarastaniu chĺpkou pod kožu
  • Vhodný na použitie 2-3 x týždenne
  • Výmena každých 3-6 mesiacov

Dokonalá hebkosť

Ako hrdá majiteľka tohto prístroja, ktorý sa stará o zvýraznenie vašej krasy, máte možnosť dokúpiť si náhradnú výmennú a umývateľnú exfoliačnú hlavu. Tá sa používa niekoľko dní po epilácii na odstránenie odumretej kože a tým zabrańuje zarastaniu chĺpkov pod kožou. Zanecháva tak vašu pokožku dokonale hladkú dlhú dobu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington SP-WPG Exfoliator für WPG4035. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington SP-WPG Exfoliator für WPG4035. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington SP-WPG Exfoliator for WPG4035 .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií