Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare

Zobraziť katalóg
Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare
Príslušenstvo – náhradná planžeta pre Remington XF8700 SmartEdge Pro
Kód:  REMACC44 Produktové číslo:  44166530400 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare Predaj skončil

Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare

Spoločnosť Remington sa v Českej republike radí medzi jednu z najobľúbenejších značiek vôbec. Stala sa ikonou pre starostlivosť o vlasy, holenie a epiláciu. Ak vlastníte niektorý z toľko obľúbených prístrojov tejto značky určite vás zaujme originálne príslušenstvo, ktoré obnoví výkon zastrihávačov, holiacich strojčekov a ďalších prístrojov na maximum.

Hlavné vlastnosti

  • Technológia Lift Logic
  • Súprava je určená k holiacemu strojčeku Remington XF8700 SmartEdge Pro
  • Technológia Active Hybrid

Náhradná planžeta Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare je vhodná pre citlivú pleť a zaistí vám tak hladké oholenie jednoducho a bez námahy.

Brity pre akútne zastrihnutie

Pokrokové brity pre akútne zastrihnutie vám prinášajú hladké a dokonalé oholenie, ktoré je veľmi presné. Planžetová technológia Lift Logic zaisťuje nadvihnutie fúzov a ľahké vedenie k čepeli. Vďaka inovatívnemu vzoru planžety sú fúzy zachytené zo všetkých uhlov rastu. S technológiou Active Hybrid sa zmenšuje potreba tlaku na pokožku a nedochádza tak k jej následnému podráždeniu, pokrokový dizajn zastriháva dlhšie chĺpky skôr, než kratšie čo zaisťuje rovnomerné a prirodzene vyzerajúce oholenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington SPF-XF87 Edge Ersatz-Scherfolie und Klingenblock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington SPF-XF87 Edge Ersatz-Scherfolie und Klingenblock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington SPF-XF87 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií