AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Reolink D800-8MP

Zobraziť katalóg
Reolink D800-8MP
3,7 3 hodnotení
IP kamera vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, zasielanie e-mailových notifikácií, vstavaný mikrofón a cloud platforma, rozlíšenie 3840 × 2160 px, zorný uhol 87.5°, rotácia, s max. dosvitom 30 m, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS v angličtine, napájanie: power over Ethernet
Kód:  Reol33 Produktové číslo:  D800-8P Stránky výrobcu

Reolink D800-8MP

Vonkajšia IP kamera Reolink D800-8MP so 4K rozlíšením a PoE napájaním

Hľadáte mimoriadne kvalitnú IP kameru, ktorá ponúka nielen vysokú kvalitu záznamu, ale tiež podporuje celý rad moderných technológií? Vonkajšia IP kamera Reolink D800-8MP vsádza na podporu cloudu, 4K rozlíšenie záznamu alebo veľmi dobrú kvalitu záznamu aj v nočnom režime. Kamera je navyše vybavená napájaním pomocou PoE, čo výrazne uľahčí jej montáž.

3 840 × 2 160 px

Rozlíšenie kamery

87,5°

Zorný uhol

Reolink D800-8MP

IP kamera Reolink D800-8MP ponúkne záznam v 4K rozlíšení

Kamera Reolink D800-8MP disponuje 4K rozlíšením, vďaka čomu si užijete detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu. Zároveň ide o jednu z najlepších kamier v danej cenovej relácii.

Reolink D800-8MP

Mobilná aplikácia

Ku kamere Reolink D800-8MP získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výrobca tiež zaistil klientsky softvér MacOS alebo Windows 10 na pohodlnejšiu správu záznamov.

PoE

Podpora PoE

Hoci je kamera Reolink D800-8MP plne pripravená na bezdrôtový prenos obrazu, napriek tomu ponúka konektor RJ45. Ten však okrem pripojenia k internetu zaistí aj PoE napájanie.

Vysoká kvalita záznamu aj v noci

Kamera Reolink D800-8MP poskytuje veľmi dobrú kvalitu obrazu aj v noci. Práve 18 svetiel LED a infračervené žiarenie zaistia 24-hodinovú ochranu. V takejto konfigurácii je dosah kamerového nočného videnia až 30 metrov, čo zaručuje slušnú ochranu okolia vášho domu.

Reolink D800-8MP

IP kamera Reolink D800-8MP má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink D800-8MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Dohľadový systém

Dohľadový systém

Spoločnosť Reolink ponúka špičkové rekordéry, ktoré zaistia záznam z pripojených kamier v nepretržitom režime. To je vhodné napríklad pre veľký rodinný dom, bytový dom prípadne predajné objekty.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Zorný uhol
87,5 ° Hotovo!
Kompresia videa
H.265 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN Hotovo!

Rozmery

Šírka
10,5 cm Hotovo!
Výška
9,3 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si Reolink D800-8MP a moje otázka je, zda můžu tuto kameru spustit bez NVR. Pokud ano, můžete poradit se zapojením? Děkuji David

Dobrý den, musím si k této kameře pořídit nějaké jiné zařízení?

Dobry den, je mozne otacat kamerou cez aplikaciu ?

Dobrý den, má kamera Reolink D800-8MP kromě mikrofonu i reproduktor.. pro opačnou komunikaci.. ?

Dobrý deň, ktoré zapojenie poe má kamera ? 802.3 AF mode A alebo mode B ? Mode A: 1 DATA A+ DC+ 2 DATA A- DC+ 3 DATA B+ DC- 4 DATA C+ 5 DATA C- DC- 6 DATA B- 7 DATA D+ 8 DATA D- Mode B: 1 DATA A+ 2 DATA A- 3 DATA B+ 4 DATA C+ DC+ 5 DATA C- DC+ 6 DATA B- 7 DATA D+ DC- 8 DATA D- DC- Je ONIF ?

Dobrý den, pokud připojím tuto kameru na POE svitch bude to fungovat? Proč je nutný rekordér když kamera má SD kartu a dá se na ni připojit na dálku. V některých videích je napájena pouze přes Poe svitch a funguje. Bylo by dobré toto vyzkoušet, lépe by se Vám prodávala.

Dobrý deň je táto kamera schopná samostatnej prevádzky bez NVR? Ak nie, máte IP kameru ktorá nemusí byť napojená na NVR, ale je schopná komunikovať samostatne? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Reolink D800-8MP
Príslušenstvo pre Reolink D800-8MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink D800-8MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink D800-8MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink D800-8MP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Reolink D800-8MP.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií