Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Zobraziť katalóg
Reolink RLK8-520D4-2T-5MP
Kamerový systém – pripojenie cez WiFi, napájanie: zo siete, aplikácia pre OS Android a iOS v angličtine, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa
Kód:  Reol17 Produktové číslo:  RLK8-520D4-2T-5MP Stránky výrobcu

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Komplexný dohľadový systém Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Hľadáte kvalitný kamerový systém, ktorý zabezpečí ochranu vášho majetku? V tom prípade máme pre vás pripravený komplexný dohľadový systém Reolink RLK8-520D4-2T-5MP, zostavený zo štyroch vonkajších kamier, kabeláže a rekordéra s 2 TB diskom. Systém je navyše na takej úrovni, že samozrejme podporuje napojenie na cloud vrátane notifikácií na aktuálne udalosti.

4

Počet nekrytých IP kamier

2 TB

Kapacita interného disku rekordéra

24/7

Systém pripravený na nepretržitú prevádzku

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

IP kamera Reolink ponúka záznam vo vysokom rozlíšení

Kamera Reolink RLC-520-5MP disponuje rozlíšením 2 560 × 1 920 bodov, vďaka čomu si vychutnáte detailnejšiu a plynulejšiu obrazovú kvalitu.

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Mobilná aplikácia

Ku kamerovému systému Reolink RLK8-520D4-2T-5MPzískate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu Reolink s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore.

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Všetko pod kontrolou

Nech ste kdekoľvek, môžete k bezpečnostným kamerám kedykoľvek vzdialene pristupovať a naživo sledovať svoj domov, či podnikanie pomocou aplikácie Reolink Client pre PC, alebo MacOS.

PoE

Podpora PoE

Aj keď je kamera Reolink RLC-520-5MP úplne pripravená na bezdrôtový prenos obrazu, tak napriek tomu ponúka konektor RJ45. Ten však okrem pripojenia k internetu zabezpečí i PoE napájanie.

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Automatické ukladanie udalostí

Okrem zasielaných notifikácií je dobré mať uložený aj obrazový záznam danej udalosti. Dodávaný rekordér Reolink ponúka kapacitu interného disku s hodnotou 2 TB a možnosť pripojenia až 8 kamier.

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

IP kamera Reolink má zvýšenú odolnosť proti poveternostným vplyvom

Vonkajšia IP kamera Reolink RLC-520-5MP spĺňa zvýšenú odolnosť podľa štandardu IP66. IP kamera tak obstojí aj v drsných poveternostných podmienkach vrátane dažďa, snehu, intenzívneho chladu a tepla.

Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

Obsah balenia dohľadového systému Reolink RLK8-520D4-2T-5MP

V príslušenstve je všetko, čo budete na montáž potrebovať. Konkrétne ide o celkom štyri kamery, rekordér s 2 TB diskom, napájací kábel, HDMI kábel, 4× 1 m + 4× 18 m dlhé LAN káble. Dokonca nechýbajú ani držiaky na stenu vrátane skrutiek.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
8 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tyto kamery tedy ip (bezdrátové), nebo je nutné pro přenos videa mít zapojeny Lan kabely do rekorderu? Děkuji

Dobrý den.Proč píšete že je tento set kompaktibilní s Google Assistentem? Na strankách Reolinku nic o kompaktibilitě není. Nebo se mýlím? Děkuji za odpověď.Marek Thun

Dobry den Nahravanie na rekorder funguje aj cez wifi alebo len cez RJ45? Dakujem

Na inej stránke som našiel že podporujú dvojcestné audio (mali by mať kamery mikrofón aj reproduktor), no tu to nevidím, vie mi niekto dať informáciu, či skutočne tieto kamery a NVR dokážu nahrávať aj zvuk a ak áno, či si viem aj záznam pustiť so zvukom. Ďakujem

Dobrý den, jaký je model toho rekordéru? V popisu jsem ho nikde nenašel uvedený. Děkuji

Diskusia a poradňa k Reolink RLK8-520D4-2T-5MP
Príslušenstvo pre Reolink RLK8-520D4-2T-5MP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink RLK8-520D4-2T-5MP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink RLK8-520D4-2T-5MP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink RLK8-520D4-2T-5MP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Reolink RLK8-520D4-2T-5MP.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií