AD homeoffice Aplikace

RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds

Zobraziť katalóg
RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds
4,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – Bluetooth 4.2, bez kábla, výdrž 4–5 hodín
Kód:  RR4131 Produktové číslo:  ETPRAUDTW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds

Kompletne bezdrôtové slúchadlá Retrak Truly Wireless Sport Earbuds sú ideálnymi slúchadlami na všetky športové aktvity. Posilňovanie vo fitku, jogging ani jazda na bicykli s nimi nebude problém. S mobilným telefónom sú prepojené pomocou technológie Bluetooth, pri športe vám preto nebude zavadzať žiadny kábel. Slúchadlá perfektne držia v ušiach a sú dodávané v praktickej ochrannej taštičke.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Retrak Truly Wireless Sport Earbuds

  • V pohybe vám nebude prekážať žiadny zbytočný kábel
  • Prenos signálu pomocou technológie Bluetooth 4.2
  • Výdrž batérie 4 až 5 hodín – to už je na poriadnu športovú session
  • Rýchle dobíjanie pomocou dodávaného kábla
  • Slúchadlá skvele utlmia okolitý hluk, vo vašej športovej aktivite vás tak nebude vôbec nič rušiť
  • Dodávané aj s praktickým zapínacím puzdrom, ktoré slúchadlá Retrak Truly wireless perfektne ochráni

Nenechajte sa obmedzovať v pohybe

Cvičenie, beh, posilňovanie – a mnoho iných športových aktivít sa neodmysliteľne spája s hudbou. Dodáva energiu, udáva rytmus. Lenže často, keď chcete cvičiť, zavadzia vám všadeprítomný kábel spájajúci slúchadlá so zdrojom hudby. So slúchadlami Retrak Truly Wireless Sport Earbuds sa vám toto nestane. Sú to totiž kompletne bezdrôtové slúchadlá, ktoré s mobilným telefónom jednoducho prepojíte pomocou technológie Bluetooth 4.2. Tá vytvorí neviditeľný prúd hudby, ktorý potečie priamo do vašich uší a vy sa mu budete môcť plne, nerušene oddať.

Pohodlná konštrukcia slúchadiel Retrak Truly Wireless Sport Earbuds

Neprítomný kábel nie je jedinou výhodou bezdtrôtových slúchadiel Retrak. Sú totiž navrhnuté tak, že dokonale sedia vo vašich ušiach. Ľahko sa prispôsobia tvaru vášho zvukovodu a sú veľmi ľahučké, takže ich v ušiach vôbec neucítite. Zároveň veľmi dobre držia, takže nemusíte mať obavy ani z prudších pohybov pri športe. Cvičíte – a hudba akoby prichádzala priamo z vašej hlavy – tak ľahko zabudnete, že vôbec nejaké slúchadlá máte.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mam ten samý problém jako už zde byl zmíněn. Vždy mi hraje jen jedno sluchátko. Nejdou spustit obě najednou vždy se jedno vypne a zapne druhé. Je to jen v nastavení? Nebo chyba v sluchátkach a musím někam k vám na pobočku? Dekuji

Dobrý den, to opravdu u těchto sluchátek hraje vždy jen jedno sluchátko? Nebo je tam něco co dělám špatně?

Diskusia a poradňa k RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds
Príslušenstvo pre RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Retrak Truly Wireless Sport Earbuds. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Truly Wireless Sport Earbuds. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií