AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RETRAK Premium Video Selfie Toolkit

Zobraziť katalóg
RETRAK Premium Video Selfie Toolkit
3,6 7 hodnotení
Selfie tyč – univerzálna, 1.2m dlhá teleskopická tyč, interná batéria, balenie obsahuje držiak pre GoPro kameru a ďalšie príslušenstvo
Kód:  RR510c1 Produktové číslo:  EUBLOGKIT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RETRAK Premium Video Selfie Toolkit

S týmto držiakom sa pochválite nielen skvelými selfíčkami. Vďaka ôsmim užitočným doplnkom dokáže aj začiatočník vytvárať videá ako profík. V balení nájdete všetko čo potrebujete na to, aby ste sa stali hviezdou na Youtube, Vine a ďalších video portáloch. Tyč možno roztiahnuť až do dĺžky 1,2 metra, keď ju zložíte, ľahko sa vojde do väčšiny kabeliek a batohov. Ale to hlavné sú vychytané doplnky, ktoré vám umožnia doslova čarovať s vašimi zábermi.

Kľúčové vlastnosti

  • Selfie držiak s doplnkami pre tvorbu videa
  • Vyrobené z leteckého hliníka, tyč je ľahká a odolná
  • Zabudovaná spúšť cez kábel
  • Držiak na kameru GoPro
  • 1/4' ' nadstavec na štandardný statív pre digitálne fotoaparáty
  • Prisvetľovacie LED svetlo so 4 diódami
  • Širokouhlý a makro objektív vo vyhotovení 2 v 1
  • Príslušenstvo, ktoré z tyče vytvorí statív
  • Diaľkové Bluetooth ovládanie s možnosťou zoomovania

Foťte a točte ako profík

Ľahučké doplnky s kompaktnými rozmermi vám umožnia fotiť a natáčať prakticky kdekoľvek. Statív bude váš telefón pevne držať a zabráni rozmazaným fotografiám a rozklepaným videám. Vďaka diaľkovému ovládaču s možnosťou približovania a odďaľovania sa budete môcť fotiť aj natáčať na väčšiu vzdialenosť a LED prisvetľovacie zariadenie zabezpečí ten správny jas. Skrátka si budete pripadať, ako keby ste so sebou mali prenosný natáčací štáb, a vy boli hlavnou hviezdou.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka max.
120 cm Hotovo!
Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka max.
120 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze toto zařízení připojit k telefonům Samsung Galaxy Note 4 a Blacberry Leap?

Dobrý den, je možno tuto tyč použít s iPhone 6S? děkuji za odpověd

Dobrý den, při aktivaci dílu Bluetooth se předpokládá zkontrolovaná baterie a aktuální android vyšší než 4.0. K dodávce nebyl dodán podklad k aktivaci tohoto dílu. Předpokládám, že by při hledání BT měla zablikat signálka na ovládání BT. Neděje se tak ani u telefonu Samsung Galaxy J5, ani u LG Optimus L9 ani u Asus Zenfone 3. Prosím o radu, nebo postup. Telefony byly samozřejmě v režimu aktivní BT - hledání okolních zdrojů BT. Děkuji; dodávka - zak. č. 166001354

Diskusia a poradňa k RETRAK Premium Video Selfie Toolkit
Príslušenstvo pre RETRAK Premium Video Selfie Toolkit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Premium Video Selfie Toolkit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Premium Video Selfie Toolkit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Premium Video Selfie Toolkit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETRAK Premium videoszelfi-készítő szett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií