AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Retro gramofóny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Klasický
(29)
HiFi
(6)
Predzosilňovač
Bez predzosilňovača
(3)
Náhon
Remienkom
(44)
Prehrávané médiá
CD
(7)
Kazeta
(5)
LP
(51)
SD karta
(2)
USB flash disk
(10)
Rýchlosť otáčok (ot./min)
33,3
(51)
45
(51)
78
(50)
Pripojenie
S RCA výstupom
(42)
Jack 3,5mm výstup
(27)
AUX vstup
(6)
Typ prenosky
Piezoelektrická (keramická, kryštálová)
(44)
Elektromagnetická (MM/MC)
(2)
Farba
Béžová
(7)
Biela
(3)
Čierna
(21)
Červená
(3)
Fialová
(2)
Hnedá
(18)
Modrá
(4)
Ružová
(1)
Strieborná
(5)
Sivá
(3)
Zelená
(3)
Zlatá
(1)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Retro gramofóny sú zaručeným spôsobom, ako uchvátiť každého návštevníka. Nielenže vám umožnia počúvať skladby zaznamenané na vinylových platniach, ale ešte aj skrášlia hociktorý interiér a spravia ho o niečo zaujímavejší. Aké retro gramofóny nájdete v ponuke a na čo sa pri ich výbere sústrediť?

Pokračovať

Ako fungujú retro gramofóny?

Retro gramofóny čítajú mechanický analógový záznam z drážok na vinylových platniach pomocou ramienka s ihlou a prenoskou. Tie pretvárajú mechanické kmity na elektrické, ktoré sú následne zosilnené a prehrané reproduktormi. Analógový záznam má na rozdiel od digitálneho plnší zvuk, pretože pri digitalizácii dochádza k strate niektorých tónov. Hrajúce retro gramofóny by ste teoreticky nemali byť schopní rozoznať od živej hudby.

Moderné gramofóny, retro dizajn

Môžu mať moderné gramofóny retro dizajn? Samozrejme. Na trhu nájdete množstvo modelov, ktoré staro iba len vyzerajú. Mnohé z nich navyše ponúkajú rovnaké funkcie a možnosti ako novodobé modely.

  • Retro gramofón s CD prehrávačom ocení veľká časť priaznivcov klasických diskov.
  • Retro gramofóny s Bluetooth môžete ľahko prepojiť s bezdrôtovými reproduktormi či mobilom.
  • Hi-Fi retro gramofóny síce vyžadujú kúpu nejakej kombinácie zosilňovača a reproduktorov, ale odmenia vás vysokou kvalitou zvuku.

Hľadáte ten najlepší retro gramofón? Recenzie zákazníkov vám môžu pomôcť s výberom.

Retro gramofón s trúbkou

Retro gramofón s trúbkou predstavuje tradičný dizajn tohto prístroja, ktorý si väčšina ľudí vybaví hneď na prvom mieste. Jeho vzhľad poznajú všetci dobre z filmov a rozprávok. Retro gramofóny s trúbkou sú naozajstná starožitnosť, ktorá pridá na kráse každého interiéru.

Retro gramofóny s rádiom

Ak si chcete čas od času naladiť aj vašu obľúbenú stanicu, potom vyskúšajte retro gramofóny s rádiom. Stretnúť sa môžete aj s označením gramorádio či rádiogram. Kombinácia dvoch zariadení zvyšuje počet možností počúvania hudby a zároveň šetrí miestom.

i

Prečítajte si náš návod ako vybrať gramofón a neurobíte pri kúpe žiadnu chybu.

Kufríkové retro gramofóny

Kufríkové retro gramofóny majú všetko potrebné k tomu, aby vám poskytli kvalitnú hudbu. Nemusíte tak kupovať reproduktory, ani žiadne zosilňovače. Kompaktný dizajn v tvare kufríku navyše umožňuje ich ľahké prenášanie.

Hľadáte cenovo dostupnejší retro gramofón? Bazár vám ponúkne rozbalený tovar za zaujímavé ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
51 položiek
4,5
MUSE MT-201WW
Gramofón – retro dizajn, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, rovné ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, MP3 prehrávač, automatické vypnutie, RCA výstup, v balení prevodník pre 45 ot./min, Pribalený AC adaptér a náhradný hrot, hmotnosť 2,3 kg, rozmery 130 × 360 × 290 mm (V׊×H), biela farba
Zľavnené -6 %
88,90 € 94,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MUSEe11
5,0
GPO Soho White
Gramofón – retro dizajn, kufríkový, s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, rovné ramienko, RCA výstup, slúchadlový výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 2,5 kg, rozmery 148,5 × 414 × 292,5 mm (V׊×H), biela a zlatá farba
63,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: GPOg04
Crosley Coda – Black
Gramofón – retro dizajn, s reproduktormi, s krytom, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, klasický, náhon remienkom, rovné ramienko, rádio, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, hmotnosť 9,1 kg, rozmery 160 × 440 × 350 mm (V׊×H), čierna farba
219,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: CROSLa35

Retro gramofóny

V kategórii Retro gramofóny máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné retro gramofóny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie retro gramofóny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie retro gramofóny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii retro gramofóny recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií