Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Retro žiarovky – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Tellur
(1)
Typ žiarovky
LED
(1)
Úsporná
(1)
Filamentová
(1)
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(1)
Neutrálna biela
(1)
Studená biela
(1)
Ďalšie vlastnosti
Stmievateľnosť
(1)
Smart
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné retro žiarovky. Cenových hitov v kategórii retro žiarovky máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší retro žiarovky? Potom sa pozrite do kategórie lacné retro žiarovky.
1 položka
WiFi Smart žiarovka Filament E27, 6 W, číra, teplá biela
LED žiarovka – inteligentná, pätica E27, filamentová, príkon 6W, 230 V, svetelný tok 650lm (2200K), priemer 60mm, WiFi 2,4 GHz, kompatibilná s Tuya, energetický štítok F, 1 kus v balení
Zľavnené -38 %
14,90 € 23,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TLLR2107
Čo je teplota svetla a prečo je dôležitá? Teplé svetlo, studené svetlo. Ako sa líšia? Pochopiteľne v teplote chromatickosti, to znamená vo farbe. Od teploty svetla sa odvíjajú niektoré jeho vlastnosti, ako je napríklad vplyv na náš cirkadiánny rytmus. Všetko, čo potrebujete vedieť o teplote svetla, sa dozviete...
Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED...
Žiaroviek je na trhu veľa typov. Líšia sa od seba predovšetkým použitou technológiou a tiež typom pätice, t. j. spôsobom upevnenia žiarovky do svietidla. Na to, aké sú typy pätíc žiaroviek, vám odpovieme v našom článku.
Index podania farieb (CRI) Index podania farieb (CRI) udáva presnosť, s akou svetlo z určitého zdroja zachováva farby povrchov, na ktoré dopadá.
Potrebujete vonkajšie osvetlenie na záhradu, do pergoly, na príjazdovú cestu, chodník či vstupné dvere? Pripravili sme pre vás podrobný prehľad toho najdôležitejšieho pre výber vhodného svetla vrátane tipov na jeho ideálne umiestnenie.
Užite si diaľkovo ovládateľné, úsporné osvetlenie, ako základ inteligentnej domácnosti. Zapnete ju či vypnete cez prehľadnú aplikáciu vo vašom telefóne aj tablete, ale tiež si v nej prispôsobíte jej farbu a jas vašim aktuálnym potrebám.
Viac článkov
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií