AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml
5,0 19 hodnotení
Peeling odstraňuje odumreté bunky pokožky - 256,33 €/1 l
Kód:  KSPL2359 Produktové číslo:  5057566048477 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml

Jemný pleťový peeling REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5 % Lactic Acid + Hyaluronic Acid s objemom 30 ml šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky a zlepšuje vzhľad a štruktúru pleti. Zanecháva ju žiarivú, pevnú a nádherne hladkú. Jeho tekuté zloženie obsahuje kyselinu mliečnu a kyselinu hyalurónovú. Sérum môžete používať pre každodennú starostlivosť. Neobsahuje parfumy, parabény, oleje a lepok a je vhodný aj pre vegánov. Hýčkajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou pleťového peelingu REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator, aby bola rozjasnená a pôsobila hladším a zdravším dojmom.

Aktívne látky:

  • Kyselina mliečna jemne odstraňuje odumretú pokožku a pomáha obnovovať kožné bunky
  • Kyselina hyaluronová zlepšuje hydratáciu pleti

Použitie:
Niekoľko kvapiek peelingu aplikujte každý večer na vyčistenú tvár a krk. Vyhnite sa očnému okoliu a kontaktu s očami. Na začiatku používania odporúčame peeling riediť s inými prípravkami, aby si naň mohla pleť vytvoriť toleranciu.

Upozornenie:
Prípravok nepoužívajte na porušenú alebo podráždenú pokožku. Ak sa objaví podráždenie, prestaňte ho používať a poraďte sa s lekárom. Tento produkt obsahuje AHA (alfa hydroxykyseliny), ktoré zvyšujú citlivosť pleti na UV žiarenie. Používajte preto zvýšenú slnečnú ochranu, aby nedošlo k spáleniu pokožky. Pri aplikácii peelingu a týždeň potom používajte opaľovací krém a obmedzte slnečné žiarenie.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PENTYLENE GLYCOL, TASMANNIA LANCEOLATA (PEPPER TREE) FRUIT/LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!
Produktové línie: REVOLUTION SKINCARE 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE Mild Skin Exfoliator - 5% Lactic Acid + Hyaluronic Acid 30 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií