AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

RHYTHM CMG507NR05

Zobraziť katalóg
RHYTHM CMG507NR05
Nástenné hodiny priemer: 31,5 cm
Kód:  DH831i Produktové číslo:  CMG507NR05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RHYTHM CMG507NR05

Vychutnajte si príjemný a jednoduchý štýl nástenných hodín od spoločnosti Rhythm. Ich inštalácia na stenu je veľmi jednoduchá a rýchla. Nechajte sa unášať čistým dizajnom bieleho a modrého ciferníku, na ktorom sú umiestnené veľká čierna čísla zobrazujúci čas. Vďaka ich veľkosti vždy s istotou rozoznáte presný čas. Ručičky boli vyrobené v retro štýle a sú na pohled veľmi jemné a čisté. Vďaka tichému chodu vás hodiny nebudú rušiť z vašej práce, odpočinku alebo rozjímanie. Toto kvalitné zariadenie je poháňané japonským strojčekom na batérie. Jedna batérie AA je súčasťou balenia. Plastový materiál použitý na výrobu hodín je veľmi pevný a na pohled príjemný.

Rozmery:
31,5 × 4,8 cm

kľúčové vlastnosti

  • Dizajnové hodiny do každej domácnosti
  • Japonský strojček presne ukazuje čas
  • Strojček je poháňaný jednou AA batérií
  • Veľké kontrastné číslovky pre určenie času
  • Jednoduchý a čistý vzhled

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RHYTHM CMG507NR05 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RHYTHM CMG507NR05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RHYTHM CMG507NR05.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií