AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ricatech RMC 90 Ibiza čierny

Zobraziť katalóg
Ricatech RMC 90 Ibiza čierny
5 2 hodnotení
Gramofón retro vyhotovenie, CD/MP3, AM/FM tuner, možnosť prednastavenia 20 AM a 30 FM staníc, rýchlosť otáčok 33/45/78, USB, čítačka SD, nahrávanie z gramofónu/CD na USB / SD, budík, diaľkové ovládanie
Kód:  WH0465d2 Produktové číslo:  RMC 90

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ricatech RMC 90 Ibiza čierny

V americkom retro dizajne navrhnutý minisystém Ricatech RMC 90 Ibiza je skvelou voľbou pre tých, ktorí vedia oceniť krásny dizajn z 50. rokov minulého storočia a zároveň oceňujú pohodlie dnešných technológií. Ide o univerzálny prehrávač 5 v 1.

Vinylové dosky do digitálnej podoby

Súčasťou tohto štýlového kúsku je CD prehrávač, FM rádio, gramofón, USB port aj slot na SD kartu. Pustite si vinylovú platňu ako za starých čias! Môžete si ju dokonca previesť do digitálnej podoby nahraním na USB úložisko alebo SD kartu. To isté platí aj pre CD alebo vašu obľúbenú stanicu.

Bohatá výbava

Systém je spredu osadený podarenými mriežkami stereoreproduktormi a medzi nimi tróni podsvietený displej s ukazovateľom aktuálneho času. V zadnej časti potom nájdete konektor line in/out a výstup pre slúchadlá. Pohodlie pri počúvaní poskytne diaľkové ovládanie, časovač pre vypnutie a zapnutie a integrovaný budík.


Parametre a špecifikácia:

Systém 5 v 1:

  • 3-rýchlostný prehrávač vinylových platní: 33, 45 a 78 otáčok za minútu
  • CD prehrávač
  • Analógové AM/FM rádio
  • USB port
  • Slot na SD karty


Ďalšie vlastnosti:
Nahrávanie LP/CD na USB alebo SD kartu
Možnosť prednastavenia 20 AM a 30 FM staníc
Budík
Časovač pre vypnutie/zapnutie
Výkon 2 × 3 W
Diaľkové ovládanie

Fyzické údaje:
Rozmery 33,3 × 33,2 × 15,8 cm
Hmotnosť: 2,9 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ricatech RMC 90 Ibiza čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech RMC 90 Ibiza černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech RMC 90 Ibiza Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech RMC 90 Ibiza Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ricatech RMC 90 Ibiza Fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií