RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch

Zobraziť katalóg
RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch
4,5 2 hodnotení
Čelovka so svetelným výkonom 200lm, maximálna doba svietenia 90h, stupeň krytia IP64, napájanie: 1× Dobíjací akumulátor, hmotnosť 120g
Kód:  JVR064738 Produktové číslo:  5060432141608

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch

Neustále výmeny batérií sú minulosťou a to vďaka novej čelovke RidgeMonkey VRH300 USB! Jednoducho ju pripojíte k akejkoľvek USB nabíjačke a máte postarané! Vďaka zabudovanému displeju máte stále prehľad o stave nabitia čelovky. Obsahuje Li-iónové polyméry, ktoré zaisťujú naozaj veľkú výdrž a ďalšou skvelou vychytávkou je vnútorný plášť, ktorý je odolný proti vode s garantovaným atestom IP64. Vnútorné púzdro VRH300 USB s atestom IP64 bolo vyvinuté tímom popredných návrhárov tak, aby zabránilo prenikaniu vody z akéhokoľvek smeru. Od malého dažďa, až po prívalový lejak. Táto jedinečná a dômyselná konštrukcia vám zaisťuje maximálnu dôveru vo všetkých poveternostných podmienkach! Dvojitá orientácia: pomocou tlačidla napájania na oboch protiľahlých stranách čelovky a systému naklápania so širokým rozsahom možno VRH300 používať obojstranne. Nikdy nie je hore nohami. Jednoducho nasaďte VRH300 na hlavu a podľa toho si nastavte funkciu naklápania o 18 polôh a 90 stupňov. Kompatibilita s USB: Preč sú dni, kedy ste v tme hľadali náhradné batérie alebo, čo bolo ešte podstatne horšie, ste zistili, že už žiadne nemáte. Ak je stav nabitia čelovky nízky, zapojte VRH300 do bežného nabíjačkového adaptéra 5v USB a dobite ju. Modrý štvorstupňový displej vám ukazuje aktuálny stav nabitia. Výkon zeleného svetla: jasnejší voľným okom, než bežný červený lúč, ktorý používa väčšina čeloviek. Zelené osvetlenie zaisťuje perfektný vzťah medzi použiteľnosťou a vizuálnym výkonom, pretože ľudské oko je viac vnímavé k zelenému svetlu. Vizuálna čistota je oveľa vyššia aj pri nižšom stupni svetla v porovnaní s červeným svetlom. Je výrazne jemnejší, než štandardný biely lúč, napriek tomu dostatočne jasný, aby poskytoval všetko potrebné osvetlenie. Zelený lúč tiež pomáha udržať schopnosť nočného videnia. Vlastnosti produktu: Trojitý vysoko výkonný LED výstup, vysokokapacitná lítium-polymérová batéria 2000 mAh dvojfarebná, variabilný jas: 50-200 lumenov, päť možností lúčov pre všetky situácie: nízka biela / zelená, stredne biela / zelená, vysoká biela, jednoduché ovládanie pomocou tlačidla. Projekt registrovaný EUIPO doba nabíjania: 4-5 hodín, životnosť batérií 15C: až 90 hodín (v závislosti od nastavenia)

Parametre a špecifikácia

Typ
Čelovka Hotovo!
Výkon
200 lm Hotovo!
Počet režimov svietenia
5 Hotovo!
Svetelný zdroj
LED dióda Hotovo!
Zdroj napájania
Akumulátor Hotovo!

Typ

Typ
Čelovka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
200 lm Hotovo!
Počet režimov svietenia
5 Hotovo!
Svetelný zdroj
LED dióda Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita
2 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž
90 h Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!
Typ batérie
Dobíjací akumulátor Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IP64 Hotovo!
Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Špeciálne funkcie
USB nabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
120 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky nabíjateľné čelovky

Na batériu či akumulátor, ktoré môžu byť súčasťou produktu sa vzťahuje doba životnosti v dĺžke šiestich mesiacov, pretože ide o spotrebný materiál.

» Všetky svetlá na bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať kedy bude čelovka skladom???

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či je v cene resp. k produktu RidgeMonkey VRH 300 aj púzdro. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, rád bych si objednal čelovku RidgeMonkey. Prosím o datum kdy bude skladem.

Diskusia a poradňa k RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch
Príslušenstvo pre RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií