Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth

Zobraziť katalóg
RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth
3,8 44 hodnotení
Mini PC - Cortex A9 1.6GHz, 1GB RAM, 8GB flash, HDMI, USB, Wi-Fi, microSD slot, ESD, Android 4.1
Kód:  RK001d4 Produktové číslo:  MK802IIISBL8GB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth

Výkonný počítač v tele malom ako flashdisk. Tak by sa jednou vetou dalo zhrnúť nové mini PC MK802 III S od firmy RIKOMAGIC . Do pomerne kompaktného tela sa dokázal vtesnať dvojjadrový procesor architektúry ARM Cortex A9, obsiahla 1 GB operačná pamäť RAM , ESD ochrana HDMI výstupu, Bluetooth a operačný systém Android 4.1 JellyBean.

Výkonné hardvérové \u200b\u200bkomponenty na čele s mikročipom RK3066 , Ktorý je oproti minulej generácii tohto minipočítače dvakrát rýchlejšie pri zachovaní rovnakej spotreby. Hravo zvláda pokročilý multitasking, prehliadanie webových stránok s flash obsahom a zaručuje plynulý a svižný chod systému. Štvorjadrové grafická karta sa postará o akceleráciu flashového obsahu, filmov vo vysokom rozlíšení a zahráte si s ňou tiež mnoho obľúbených android hier.

Prehrávajte si vaše filmové zbierky uložené na microSD kartách alebo prenosných flashdiscích cez mini PC MK802 III S. Pomocou HDMI prenesiete digitálne video aj audio signál do vašej televízie alebo monitora v špičkovej kvalite. Pre dosiahnutie vysokej spoľahlivosti a dlhej životnosti zariadenia je u HDMI portu použitá ESD ochrana vysokorýchlostných signálov, ktorá zamedzí preťaženie vnútorných obvodov. Pre pohodlné prenášanie súborov z vašich prenosných zariadení je počítač vybavený bezdrôtovým Bluetooth 3.0 s vysokou prenosovou rýchlosťou.

Spoznajte kúzlo operačného systému Android 4.1 Jelly Bean , Ktorý je v počítači predinštalovaný. Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré si do vášho zariadenia môžete stiahnuť. Oproti svojim predchodcom dostal systém rad vylepšení, medzi ktoré patrí offline mapy, hlasové ovládanie, priestor pre hranie hier a pokročilá optimalizácia , Vďaka ktorej sa na neho môžete kedykoľvek spoľahnúť.

Vlastnosti:

Operačný systém:
Google Android 4.1 Jelly Bean

Napájanie:
Cez MicroUSB port (nabíjačka nie je súčasťou balenia)
Minimálne 1 A

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
ARM Hotovo!
Operačný systém
Google Android Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
8 GB (0,01 TB) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Android Hotovo!

Procesor

Rad procesora
ARM Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
8 GB (0,01 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!

Skrinka

Šírka
90 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK802 III 8GB Bluetooth. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK802 III 8GB Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIKOMAGIC MK802 III S 8GB Bluetooth.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií