Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RIO CESO2

Zobraziť katalóg
RIO CESO2
5 1 hodnotení
Galvanická žehlička – na hĺbkové čistenie a omladenie pleti, na princípe faradickej a galvanickej technológie, 4 programy, voľba intenzity, 2xAAA batérie, používa technológiu mikro-prúdu na čistenie, hydratáciu, omladenie a prípravu pleti na ďalšie ošetrenie
Kód:  RIO050a Produktové číslo:  RIO-CESO2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO CESO2

Čistiaca súprava RIO Deep Pore Cleanser je špičkový prístroj, určený na hĺbkové čistenie a omladenie pleti, na princípe faradickej a galvanickej technológie. Na čistenie, hydratáciu, omladenie a obnovu pleti, a na jej prípravu na ďalšie ošetrenie, používa obľúbenú technológiu mikro-prúdu. Prístroj spája štyri spôsoby ošetrenia a to hĺbkové čistenie, prípravu pleti, hydratáciu a omladenie. Výsledkom ošetrení je osviežená, oživená a hlboko vyčistená pleť. Žiariaca zdravým a mladistvým dojmom. Prvotriedna profesionálna starostlivosť o pleť.

Hĺbkové čistenie
Pri ošetrení dochádza k odstráneniu všetkých nečistôt a špiny z pleti a pleť sa pripraví na druhé ošetrenie. Pred použitím je nutné vyčistiť pleť pomocou odličovacích prípravkov a odstrániť všetky zvyšky make-upu.

Príprava pleti
Pleť je optimálne pripravená na akékoľvek ďalšie ošetrenie a aplikáciu kozmetických prípravkov napr. nočného krému, špeciálnych sér a ampuliek. Používa sa za účelom podstatného zvýšenia účinkov ďalších ošetrení a aplikácií kozmetiky.

Hydratácia
Pri ošetrení sa zlepšuje hydratácia pleti. Toto ošetrenie je vhodné vykonávať na čiastočne suchých miestach, ako je tvár. Ošetrenie je možné využiť aj na zapracovanie výživných sér s galvanickými žehličkami.

Omladenie
Technológia Deep Pore Cleanser spomaľuje známky starnutia tváre. Výsledkom profesionálnej starostlivosti je nádherne oživená a omladená pleť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štyri spôsoby ošetrenia
  • Galvanická a faradická terapia
  • Nastavenie intenzity
  • Šetrné čistenie tváre
  • Kombinácia obľúbených technológií kozmetických salónov

Jedinečné technológie

Galvanickú technológiu využívajú kozmetické salóny už niekoľko rokov ako účinný nástroj proti príznakom starnutia pleti. Zároveň ponúkajú aj bezbolestné a veľmi efektívne hĺbkové čistenie pleti. Faradická technológia je forma pokročilej elektrickej stimulácie svalov, ktorá jemne tonizuje tvárové svaly na omladenie pleti. Na prístroji je možné nastaviť nízky a vysoký stupeň intenzity. 

Obsah balenia:

  • Prístroj Deep Pore Cleanser
  • Balenie 40 čistiacich bavlnených tampónov
  • 2x AAA batérie
  • Stojan
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Mechanická Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Mechanická Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je potřeba používat Vodivy gel?

Diskusia a poradňa k RIO CESO2
Príslušenstvo pre RIO CESO2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO CESO2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO CESO2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií