Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET BRAhs00

RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER

Zobraziť katalóg
RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER
IPL epilátor IPL depilácia, aplikačné plocha 3.5x1.4cm, 150.000 zábleskov, 35 joulov, trvalé odstránenie chĺpkov pomocou svetelných impulzov
Kód:  RIO051e Produktové číslo:  RIO-IPHR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER

Laserový epilátor RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER je skvelou pomôckou pre dlhodobé odstránenie chĺpkov na väčších plochách pokožky ako sú nohy, paže, podpazušie, triesla, chrbát, hrudník a niektoré časti tváre. pomocou prístroja   ľahko, účinne a bezpečne odstránite nežiaduce chĺpky a oslabíte vlasový folikul trvalým poškodením vlasového koreňa. Epilátor využíva jedinečnú technológiu intenzívneho pulzného svetla IPL, pri odstraňovaní chĺpkov používa svetelné impulzy, ktoré likvidujú bunky spôsobujúce rast chĺpkov, pričom každý lúč pôsobí až na 180 chĺpkov. Obsahuje kazetu s vysoko výkonnou vymeniteľnou kremíkovú žiarovkou, ktorá môže vydať až 150 000 svetelných impulzov.

hlavné prednosti

  • epilátor s intenzívnym pulzným svetlom IPL
  • jednoduché, účinné a rýchle odstránenie chĺpkov
  • oslabenie vlasového folikulu v dôsledku poškodenia vlasového koreňa
  • kazeta s kremíkovou žiarovkou s až 150 000 svetelnými impulzmi
  • vhodné pre svetlý typ pokožky
  • nemožno používať na tmavej pleti
  • bezpečnostný kľúč
  • integrovaný UV filter

Dlhodobá a bezpečná epilácia chĺpkov

Epilácia pomocou pulzného svetla je vhodná pre svetlý až olivový a opálený typ pokožky, pre účinnú aplikáciu je nutné, aby chĺpok bol tmavšie ako okolitá pokožka. Odstraňovač chĺpkov nemožno používať na tmavé pokožke. Podľa typu vašej pleti si navolíte optimálnu rýchlosť. Prístroj je vybavený bezpečnostnými prvkami, otvára sa pomocou kľúča. Funguje len v prípade, keď všetky štyri senzory priamo priliehajú k pokožke. Nechýba ani integrovaný UV filter, ktorý chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením.

Doplňujúce informácie:

Plocha osvitu:
3,5 × 1,4 cm

výkon:
35 joulov

Obsah balenia:

  • prístroj
  • bezpečnostný kľúč
  • manuál
  • adaptér
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO HELLO SKIN IPL HAIR REMOVER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HALLO RIO IPL SKIN Haarentferner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HALLO RIO IPL SKIN Haarentferner.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií