Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush

Zobraziť katalóg
RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush
Elektrická zubná kefka sonická, 31000 kmitov/min, počet režimov 3, časovač, počet náhradných hlavíc 2ks – čistiaca tryska a sonická kefka, čistiaca tryska: 3 nastavenia, dobíjacia, 1400 pulzov/min, 2min autočasovač, 150ml, 40-90PSI. kefka: 31000 pulzov/min, 3 režimy, 2min autočasovač, dobíjacia. k produktu: dobíjacia základňa (stojanček), celkovo 3 čistiace hlavice a 3 nadstavce na trysku
Kód:  RIOZK198 Produktové číslo:  RIO-DCIT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush Predaj skončil

RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush

Ústna sprcha a elektrická zubná kefka RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush sa postarajú o intenzívne čistenie zubov a zlepšia zdravie vašich ďasien. Ústna sprcha ponúka až 1 400 impulzov za minútu a disponuje tromi režimami čistenia a to normálnym, mäkkým a masážnym. Vybavená je 150 ml nádržkou na vodu a po dvoch minútach činnosti sa automaticky vypne. O čistotu vašich zubov sa postará sonická zubná kefka, ktorá dokáže vyvinúť až 31 000 kmitov za minútu. Na výber máte, rovnako ako u ústnej sprchy, z troch režimov čistenia a vybavená je časovačom, ktorý vás po 30 sekundách upozorní na nutnosť zmeny čistenia oblasti. Poháňaná je nabíjateľnou lítium-iónovou batériou a súčasťou balenia sú aj dve náhradné hlavice. RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush zaručí precíznu čistotu vašej ústnej dutiny.

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky a ústnej sprchy RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush

  • Ústna sprcha a elektrická zubná kefka
  • Zaručí intenzívne čistenie zubov a zlepší zdravie ďasien
  • Ústna sprcha ponúka až 1 400 impulzov za minútu 
  • Vybavená 150 ml nádržkou na vodu
  • Po dvoch minútach činnosti sa automaticky vypne
  • Sonická zubná kefka dokáže vyvinúť až 31 000 kmitov za minútu
  • S 30-sekundovým časovačom
  • Poháňaná dobíjacou lítium-iónovou batériou 
  • Súčasťou balenia sú aj dve náhradné hlavice
  • RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush disponuje tromi režimami čistenia
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-biele

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jake jsou k nemu nahradni hlavice?

Diskusia a poradňa k RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush
Príslušenstvo pre RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Pro Water Flosser & Sonic Toothbrush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Pro Water Flosser 3 Sonic Toothbrush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Pro Water Flosser 3 Sonic Toothbrush.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií