AlzaBoxy Q1 BRAEP152

RIO Yes Laser Hair Remover

Zobraziť katalóg
RIO Yes Laser Hair Remover
IPL epilátor 808nm pulzný laser, LCD displej
Kód:  RIO010e Produktové číslo:  RIO-LAHC6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Yes Laser Hair Remover

Pulzný laserový epilátor funguje na princípe laserového lúča o určitej vlnovej dĺžke. Lúč je vyslaný do vlasového folikulu, kde pomocou koncentrovanej energie trvalo zbaví funkcie rastu chĺpkov, bez toho aby bola akokoľvek ovplyvnená okolité pokožka. Absorbovaná energia zapríčiní prudké zahriatie vlasového folikulu. Vzniknuté teplo potom zničí bunky zodpovedné za rast vlasu či chĺpku. Výsledkom je trvalá epilácia ošetreného miesta. Laserová epilácia je veľmi jednoduchá a aplikovateľná na nechcené chĺpky na tele a na tvári.

Aplikácia na folikul je možná len ak je v ňom chĺpok prítomný, a ak je práve v aktívnej rastovej fáze. Pre trvalú epiláciu sa odporúča šesť aplikácií v priebehu šiestich mesiacov. Chĺpky, ktoré sa nepodarilo odstrániť môžu vyžadovať ešte ďalšie ošetrenie. Laserová epilácia nie je vhodná pre tmavé typy pleti a biele alebo šedivé chĺpky. Prístroj vám ponúka dva režimy epilácie. Režim autodetekcia je určený pre viac chĺpkov (až 60 chĺpkov) a režim epilácia jednotlivých chĺpkov je určený vždy len pre jeden chĺpok. Doprajte svojej pokožke to najlepšie ošetrenie s týmto moderným epilátorom Rio Laser Hair Remover a zbavte sa navždy bezbolestne chĺpkov.

Hlavné prednosti

  • dva režimy
  • LCD displej
  • klinicky testované
  • 808 nm pulzný laser
  • bezbolestná aplikácia
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Yes Laser Hair Remover Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Yes Laser Hair Remover. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Laser Haarentferner Ja. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Laser Haarentferner Ja.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií