Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RK2360 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l

Zobraziť katalóg
RK2360 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: plast, ukazovateľ vodnej hladiny, kontrolka prevádzky, skrytá špirála, filter, otočná základňa, automatické vypnutie, automatické otváranie veka a úložný priestor pre kábel, typ filtra: vyberateľný, biela
Kód:  CONRK771 Produktové číslo:  RK2360 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RK2360 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l Predaj skončil

RK2360 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l

Hľadáte kvalitnú a pritom dizajnovo vyhotovenú rýchlovarnú kanvicu? Concept RK2360 je pre vás jasná voľba. Moderné bielo-sivé vyhotovenie krásne doplní interiér vašej kuchyne. Kanvica ponúka objem 1,7 litra, ktorý vystačí aj pre početnejšie rodiny. Rýchlovarná kanvica disponuje otočným podstavcom, ktorý má v sebe úložný priestor na kábel. Benefitom kanvice Concept 2360 je značkový konektor OTTER. Jednoduchú údržbu zaistí skryté výhrevné teleso a praktický filter proti vodným usadeninám. O vašu bezpečnosť sa postará trojnásobný bezpečnostný systém.


Kvalitné spracovanie

Značkový konektor Otter

Jednoduchá obsluha a údržba


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK2360

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK2360 ponúka objem 1,7 litra
  • Moderné bielo sivé vyhotovenie
  • Značkový konektor OTTER je zárukou kvality
  • Skryté vykurovacie teleso zamedzuje usadzovaniu nečistôt
  • Prehľadný vodoznak
  • Vypínač slúži zároveň ako svetelná kontrolka prevádzky
  • Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu kanvice Concept
  • Otočný podstavec s úložným priestorom na kábel
  • Concept RK2360 disponuje tlačidlom na otvorenie veka
  • Praktický plniaci otvor
  • Vyberateľný filter proti vodným usadeninám

Objemná rýchlovarná kanvica Concept

Rýchlovarná kanvica RK2360 vás zaujme svojím moderným vzhľadom v bielo-sivom vyhotovení, ktoré krásne doplní interiér vašej kuchyne. Objem 1,7 litra vystačí aj pre početnejšie rodinyVďaka prehľadnému vodoznaku a vypínaču budete mať dokonalý prehľad nad aktuálnou úrovňou hladiny vody. Vypínač disponuje svetelnou kontrolkou, vďaka ktorej si môžete vizuálne overiť jej zapnutie. Otočný podstavec s úložným priestorom na kábel umožňuje ľahké zdvíhanie a odkladanie rýchlovarnej kanvice. Kanvica Concept je teda vhodná ako pre pravákov, tak aj ľavákov.

Značkový konektor OTTER je zárukou kvality

Rýchlovarná kanvica Concept RK2360 sa pýši značkovým konektorom OTTER, ktorý je zárukou kvality prístroja a značne predlžuje životnosť kanvice.

Kanvica Concept RK2360 nepotrebuje špeciálnu starostlivosť

Rýchlovarná kanvica Concept RK2360 disponuje tlačidlom na otvorenie veka a praktickým plniacim otvorom, ktorý je dostatočne veľký, aby sa vám ľahko nalievala voda. Vnútri kanvice Concept RK2360 sa nachádza hladké dno so skrytým vyhrievacím telesom, ktoré zamedzuje usadzovaniu nečistôtÚdržba kanvice je naozaj jednoduchá vďaka praktickému filtru proti vodným usadeninám, ktorý môžete jednoducho vybrať a podľa potreby ho vyčistiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Concept RK2360 disponuje trojnásobným bezpečnostným systémom, ktorý vám zaručí, že sa kanvica automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu, či pokiaľ ju odstránite z podstavca alebo v okamihu, kedy ju omylom zapnete prázdnu. Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek nechcenému pohybu kanvice Concept RK2360.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RK2360 Rýchlovarná kanvica plastová 1,7 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RK2360 Rychlovarná konvice plastová 1,7 l . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK2360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK2360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RK2360 műanyag elektromos vízforraló 1,7 l.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií