Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

Roadstar CLR-2750LEZ

Zobraziť katalóg
Roadstar CLR-2750LEZ
1,0 1 hodnotení
Rádiobudík – s moderným dizajnom, Rádio FM, digitálne zobrazenie frekvencie, budenie alarmom alebo rádiom, funkcia sleep (zaspávanie), funkcia snooze (odloženie budenia)
Kód:  RDS013x Produktové číslo:  CLR-2750LEZ

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar CLR-2750LEZ

Rádiobudík s moderným dizajnom, s ktorým môžete zaspávať pri obľúbenej hudbe a ráno sa prebúdzať s obľúbenou stanicou. Jednoducho si môžete aj zvoliť, či sa necháte zobudiť rádiom, alebo klasickým alarmom. Ak si navyše zaobstaráte záložnú 9 V batériu, zabezpečí vám dodávku energie i v prípade výpadku elektrického prúdu (nie je však súčasťou balenia). Samozrejme nechýba ani funkcia opakovaného budenia Snooze, či funkcia Sleep, ktorá vás nechá zaspať a potom rádio automaticky vypne. Tento model dostanete v hnedej farbe s vyobrazením jašterice.

Ďalšie parametre a špecifikácie:

  • Tuner: analógový
  • Zvuk: mono
  • Druh budenia: tón/rádio
  • Opakované budenie: áno
  • Farba: bronzová
  • Šírka: 18 cm
  • Výška: 10 cm
  • Hloubi: 9 cm
  • Hmotnosť: 0,55 kg
  • Napájanie: 230 V
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
180 mm Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
180 mm Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roadstar CLR-2750LEZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar CLR-2750LEZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar CLR-2750LEZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar CLR-2750LEZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar CLR-2750LEZ.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií