Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Roadstar HRA-1786 D+BT

Zobraziť katalóg
Roadstar HRA-1786 D+BT
4,5 2 hodnotení
Rádio prenosné, FM tuner s RDS, DAB+, CD, MP3, displej, Bluetooth, USB
Kód:  RDS015g3 Produktové číslo:  HRA-1786 D+BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar HRA-1786 D+BT

Ak máte radi tradičný retro štýl výrobkov a zároveň si potrpíte na moderné technológie, rádio Roadstar HRA-1782 D vás určite poteší. Na prvý pohľad zaujme svojím vzhľadom, ktorý pripomenie tie najlepšie kúsky z doby, kedy bol dizajn nadčasový a dokonale funkčný. Retrovzhľad rádia Roadstar však skrýva moderné technológie, takže sa rádio spoľahlivo vyrovná všetkým svojim súčasným konkurentom. K dispozícii je prehrávanie MP3, prepojenie so smartfónom pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth aj vstup na USB flash disk. Nie ste tak rozhodne odkázaní len na to, čo momentálne hrajú v rádiu.

Kľúčové vlastnosti rádia Roadstar HRA-1782 D+BT

  • Pútavý retrovzhľad rádia Roadstar HRA-1782 pritiahne vašu pozornosť
  • Solídny výkon reproduktorov rádia dvakrát 15 Wattov
  • Vstupy USB a taktiež AUX – pripojenie ďalších audio zariadení
  • Prepojenie rádia Roadstar so smartfónom pomocou Bluetooth
  • Rádio umožňuje prehrávať súbory MP3 aj CD
  • Pamäť Roadstar HRA-1782 až na desať staníc

Pútavý retro vzhľad rádia Roadstar

Rádio Roadstar je vyhotovené v krásnom drevenom dizajne v príjemných jemných farbách, ktoré sa budú hodiť do každého interiéru. Reproduktor, ako bolo dobrým zvykom u týchto prístrojov, je prekrytý jemnou tkaninou, ktorá ho chráni, ale zároveň akokoľvek nebráni zvuku v jeho šírení. Všetky ovládacie prvky sú ľahko prístupné, zvuk aj hľadanú rozhlasovú stanicu naladíte počas okamihu. Presné nastavenie zvuku doladíte pomocou vstavaného ekvalizéra.

Kvalitný zvuk retro rádia Roadstar HRA-1786 D+BT

S výkonom pätnásť wattov na každom reproduktore nie je rádio Roadstar HRA-1782 D rozhodne žiadne amatérske zariadenie. Je to tak najmä preto, že ho môžete využívať nielen na púšťanie rádiových staníc. Vďaka možnosti pripojenia USB flash disku alebo mobilného telefónu pomocou Bluetooth sa totiž môže stať zdrojom hudby aj pre vašu celonočnú domácu retro tanečnú party. A ak dávate prednosť ničím nerušenému počúvaniu, je pre vás pripravený výstup na slúchadlá.


Parametre a špecifikácia

Výkon
30 W Hotovo!
Šírka
315 mm Hotovo!
Výška
185 mm Hotovo!
Hĺbka
220 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Základné parametre

Výkon
30 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
315 mm Hotovo!
Výška
185 mm Hotovo!
Hĺbka
220 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak mám zapojit anténu? V návodu tato informace chybí.

Dobrý den. Nejsem s odpovědí na tento dotaz. A mám stejný problém. Dobrý den, nedaří se mi uložit do paměti předvolby rádiových stanic. V návodu je napsáno, že mám pro uložení zmáčknout ENTER, ale toto tlačítko je zároveň určeno pro nastaveni EQ. Takže zmáčknu enter a místo uložení stanice se mi přepíná EQ. Jak rádiu říct, že chci použít tu druhou funkci tlačítka? Děkuji předem za radu.

Dobrý den, přijímá rádio signál přes WiFi?

Dobrý den, nedaří se mi uložit do paměti předvolby rádiových stanic. V návodu je napsáno, že mám pro uložení zmáčknout ENTER, ale toto tlačítko je zároveň určeno pro nastaveni EQ. Takže zmáčknu enter a místo uložení stanice se mi přepíná EQ. Jak rádiu říct, že chci použít tu druhou funkci tlačítka? Děkuji předem za radu.

Jaké jsou rozměry rádia?

Rád bych se zeptal, zda má rádio vlastní anténu nebo je třeba k funkci DAB+ a FM připojit externí? Děkuji

Diskusia a poradňa k Roadstar HRA-1786 D+BT
Príslušenstvo pre Roadstar HRA-1786 D+BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HRA-1786 D+BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HRA-1786 D+BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HRA-1786 D+BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HRA-1786 D + BT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií