AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roadstar RCR-777UD+

Zobraziť katalóg
Roadstar RCR-777UD+
CD prehrávač – prehráva CD/MP3, DAB/DAB+/FM rádio, kazetová mechanika, autostop, 30 predvolieb, LCD displej, USB, AUX IN, teleskopická anténa, výstup na slúchadlá, RMS 2× 2W
Kód:  RDS041w Produktové číslo:  RCR-777UD+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar RCR-777UD+

Hľadáte spoľahlivý a všestranný prenosný prehrávač? Potom je tu pre vás Roadstar RCR-777UD+ v čiernom vyhotovení. Dokáže prehrávať ako CD, MP3 a SD karty, tak kazety rôznych druhov. Pri kaziet poslúži funkcia autostop na automatické zastavenie prehrávania. Tuner prehrávača Roadstar RCR-777UD+ je pripravený nielen na príjem FM, ale aj na digitálne rozhlasové vysielanie DAB a DAB+. Na voľbu staníc využijete 30 predvolieb. Hudbu na Roadstar RCR-777UD+ môžete púšťať dokonca aj cez mobilný telefón, ktorý pripojíte cez AUX IN zdierku. Do prehrávača možno tiež pripojiť slúchadlá. Prehrávač buď pripojíte do elektrickej siete alebo poháňate pomocou 6 batérií LR 14. Všetky informácie sa zobrazujú na praktickom LCD displeji.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Roadstar RCR-777UD+

  • Spoľahlivý a všestranný prenosný prehrávač Roadstar RCR-777UD+ v čiernom vyhotovení
  • Prehráva CD, MP3, SD karty aj kazety s funkciou autostop
  • Konektory AUX IN a USB
  • Slúchadlový výstup
  • Príjem FM a digitálneho rozhlasového vysielania DAB a DAB+
  • 30 predvolieb rozhlasových staníc
  • Napájanie prehrávača Roadstar pomocou siete alebo batérií
  • Nominálny výstupný výkon 2× 2 WRMS
  • LCD displej

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme problém, rádio se pokaždé vypíná cca po deseti minutách u všech módů (kazeta, rádio, CD). Nevíte co s tím prosím?

Diskusia a poradňa k Roadstar RCR-777UD+
Príslušenstvo pre Roadstar RCR-777UD+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar RCR-777UD+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar RCR-777UD +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar RCR-777UD +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar RCR-777UD +.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií