Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Roadstar TTR-8633 / N

Zobraziť katalóg
Roadstar TTR-8633 / N
4,5 32 hodnotení
Gramofón AM/FM tuner, rýchlosť 33/45, RCA, 2x 1.5W RMS
Kód:  RDS009 Produktové číslo:  TTR-8633/N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roadstar TTR-8633 / N

Spoločnosť Roadstar (založená 1976) je švajčiarsky výrobca elektroniky s takzvaným state-of-the-art dizajnom, ktorý sa vyznačuje tímovým vývojom a dokáže ponúknuť niečo nové a atraktívne.

Gramofón TTR-8632UCEN je moderný vybavený gramofón v elegantnom technickom prevedení. Zdrojom hudby môže byť FM rádio alebo gramofón. Dokonalý hudobný zážitok si môžeme vychutnať zo vstavaných reproduktorov s 2x1,5 až 2x12 W výstupným výkonom, ale tiež z pripojených slúchadiel, takže je možné sa dokonale izolovať od okolitých zvukov.

Tanier s páskovým pohonom a vybavený autostopom dokáže prehrávať dve rýchlosti vinilových dosiek. Na prednom paneli sú všetky ovládacie prvky. Svojím dizajnom sa gramofón hodí do každej modernej domácnosti .

Kľúčové vlastnosti:

  • Analógové AM/FM stereo rádio
  • Autostop 33/45 RPM Gramofón
  • Vstavaný zosilňovač a reproduktory
  • Čelný panel s ovládaním

Parametre a špecifikácie:

Gramofón
Autostop
Rýchlosti: 33/45 RPM
Páskový pohon

Analógový tuner
Pásmo FM
Prepínač Stereo
Ručné ladenie

Audio
Celkový výstupný výkon PMPO 24 W
Nominálny výstupný výkon (RMS) 2x1,5 W

Hmotnosť
2,15 kg

Rozmery
305 x 125 x 280 mm

Pripojenie
Aux-In RCA
Výstup pre slúchadlá Jack 3,5 mm

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak jsem si to googloval sám..Než bych se dočkal odpovědi,tak bude po Vánocích!!!!! Pro všechny,které zajímá to podstatné,jestli je gramofon Stereo/Mono..... Je Stereo .... :-)

Jaké jsou prosím zkušenosti s přehráváním opravdu starých desek? Už jsem bohužel jeden gramofon vracela protože to nepřehrálo jedinou desku, otázkou je, zda byl problém v gramofonu jako takovém, nebo jen staré desky nechtěl přehrávat, byli mi vráceny peníze bez vysvětlení, ale nyní se bojím, aby to nedopadlo stejně. Děkuji za odpověď

Dobrý den ,zboží jsem již platil převodem jen jsem opoměl variabilní symbol 171845628 ,Děkuji Stanislav Malatinský

V jedné z vašich odpovědí informujete, že gramofon je stereofonní, zatímco v jiné odpovědi radíte, že pro připojení vněkších reproduktorů je nutné zakoupit receiver s MOMFONNÍM vstupem. Co je tedy pravda?

Dobrý den...Zajímalo by mě,jestli tento gramofon je Stereo,nebo Mono...Děkuji za odpověď :-)

Dobrý den Náhradní jehly k tomuto výrobku můžu objednat ve Vašem internetovém obchodě nebo se mám obrátit na výrobce. Děkuji za odpověď. Čihánek Petr

Dobrý den, potřeboval bych poradit kde sehnat náhradní jehlu do gramofonu Roadstar TTR 8633/N , nikde to nemůžu najít. Děkuji

Dobrý den,prosím potřebuji poradit jaké reproduktory-bedničky-zakoupit ke gramu Roadstar TTR-8633?Jaký typ,značku,aby se daly k tomuto přístroji připojit a fungovaly. Děkuji.Blahutová

Diskusia a poradňa k Roadstar TTR-8633 / N
Príslušenstvo pre Roadstar TTR-8633 / N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar TTR-8633/N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar TTR-8633/N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar TTR-8633/N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar TTR-8633/N.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií