AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Roborock Q7 Max čierny

Zobraziť katalóg
Roborock Q7 Max čierny
5 16 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov a predvoľba miestností na upratovanie, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,47 l, zberná nádoba o objeme 0,47 l, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home, hmotnosť 4 kg, čierna farba
Kód:  ROBRV862 Produktové číslo:  Q7M52-00 Stránky výrobcu

Roborock Q7 Max čierny

Zaobstarajte si robotický vysávač Roborock Q7 Max a prenechajte mu všetko upratovanie. Vie vysávať aj mopovať súčasne a zvládne vyčistiť až 300 m² na jedno nabitie. Vďaka saciemu výkonu 4 200 Pa a celogumovej kefe ľahko zbaví váš domov všetkej špiny. Automatický vysávač Roborock Q7 je vybavený navigačným systémom LiDAR PreciSense a celým radom senzorov. Poskytne tak efektívne upratovanie a zabráni pádu robota zoschodov, jeho uväzneniu aj nárazu. No-Go zóny a neviditeľné múry zase robota Q7 Max nepustia, kam nebudete chcieť. Ďalej sa vysávač s mopom Roborock môže pochváliť detskou poistkou, pokročilým plánovaním upratovania, umývateľným filtrom triedy E11, celogumovou kefou s dlhou životnosťou, viacúrovňovým mapovaním (až 4 poschodia), batériou s kapacitou 5 200 mAh, podporou 3D mapovania a hlasových asistentov Amazon Alexa, GoogleHome a Apple Siri. 

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Roborock Q7 Max, čierneho

  • Robotický vysávač Roborock Q7 Max v čiernej farbe
  • Vysáva aj mopuje
  • Vyčistí až 300 m²
  • So sacím výkonom 4 200 Pa
  • Podpora 3D mapovania a hlasových príkazov cez Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri
  • Senzory zabránia pádu robota zo schodov, jeho uväzneniu aj nárazu
  • Vysoká kapacita batérie 5 200 mAh umožní až trojhodinové čistenie
  • Umývateľný filter triedy E11 pre čistejší vzduch
  • Jednoduché nastavenie No-Go zón a neviditeľných múrov
  • Navigačný systém LiDAR PreciSense
  • Prepojenie odpadkového koša s nádržou na vodu zaistí zvýšenie ich kapacity a uľahčí vyprázdnenie koša a doplnenie vody
  • Viac funkcií s aplikáciou Roborock
  • S celogumovou kefou s dlhou životnosťou a odolnosťou proti namotávaniu vlasov
  • Kompatibilný s Roborock Auto-Empty Dock Pure (nie je súčasťou balenia)
  • Ďalej vysávač a mop v jednom Roborock Q7 Max ponúka pokročilé plánovanie upratovania, viacúrovňové mapovanie a detskú poistku.

Navigačný systém LiDAR PreciSense

Robotický vysávač Roborock Q7 Max využíva navigačný systém LiDAR PreciSense. Spoločne s vytváranými mapami a ovládaním pomocou aplikácie Roborock umožní efektívny spôsob upratovania celej vašej domácnosti.

Robot Roborock s ohromujúcim sacím výkonom 4 200 Pa

Automatický vysávač Roborock Q7 Max disponuje ohromujúcim sacím výkonom až 4 200 Pa (závisí od stavu batérie a domáceho prostredia). Dokáže tak podľa testov výrobcu vykonaných podľa noriem IEC 62885-2:2016/5.8 s použitím režimu Max+ a s plne nabitou batériou odstrániť nečistoty nielen z kobercov, ale napríklad aj z prasklín v podlahe. Stačí len aktivovať režim Max+ a žiadna špina nemá šancu. 

Vysoká kapacita batérie 5 200 mAh dovolí až trojhodinové čistenie

Multifunkčný vysávač Roborock Q7 Max ukrýva 5 200 mAh Li-ion batériu, ktorá mu dovolí vykonať na jedno nabitie až trojhodinové čistenie. Vďaka internému testovaniu, ktoré vykonal výrobca v tichom režime na tvrdých podlahách, s plne nabitou batériou a bez pripojeného systému mopu, zistil, že maximálna vysávacia plocha robota Q7 Max je v závislosti od domáceho prostredia 300 m². 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

S podporou 3D mapovania získate podrobnejšie zobrazenie všetkých miestností

Stiahnite si mobilnú aplikáciu Roborock a získajte rozšírené funkcie robotického vysávača Roborock Q7 Max. Aplikácia napríklad umožní pridanie nábytku a podlahových materiálov. Dodá tak podrobnejšie zobrazenie všetkých vašich miestností.

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Automatický vysávač Roborock podporuje hlasových asistentov

S malými deťmi aj štvornohými miláčikmi sa často stane nejaká špinavá nehoda. Aj s týmto vám vysávač s mopom Roborock Q7 Max pomôže. Podporuje totiž hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Home a Apple Siri. Vďaka tomu môžete robota Roborock ovládať hlasom a poslať ho napríklad upratať kuchyňu. Ušetríte tým veľa času. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Detská poistka zaistí bezpečie vašim blízkym

Máte malé deti alebo domáceho maznáčika? Nemusíte sa obávať. Vysávač a mop v jednom Roborock Q7 Max je vybavený detskou poistkou, ktorá zaistí bezpečie vašim blízkym. Viacúčelový vysávač môžete umiestniť kdekoľvek a bez strachu z náhodného spustenia. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Q7 Max vie vytierať a vysávať zaraz

Robotický vysávač Roborock Q7 Max vie vytierať a vysávať naraz. Môže sa totiž pochváliť elektronickou pumpou s neuveriteľnými 30 úrovňami prietoku vody a konzistentným tlakom mopu 300 g. Umožní vám tak presné doladenie podľa aktuálnych potrieb. Výrobca vykonal interné testovanie na tvrdých podlahách s plnou nádržou na vodu, plne nabitou batériou a s nastaveným nízkym prietokom vody. Výsledky interpretoval s predpokladom, že 20% plochy zakrýva nábytok a nebude ju teda nutné vytrieť. Zistil, že s robotom Q7 Max získate maximálny dosah vytierania 240 m², v závislosti od domáceho prostredia.

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Roborock Q7 Max má odpadkový kôš prepojený s nádržou na vodu

Mokrý vysávač Roborock Q7 Max má 470 ml odpadkový kôš spojený s nádržou na vodu s objemom 350 ml. Toto prepojenie poskytuje množstvo výhod. Jednak zvýšenie ich kapacity, ďalej uľahčí vyprázdnenie koša a doplnenie vody počas jedného upratovacieho cyklu. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Aj plánovanie upratovania môže byť zábava

Robotický vysávač Roborock Q7 Max umožňuje využitie pokročilého plánovania upratovania, ktoré ponúka vytvorenie plánov na mieru vášho domova. Zvoľte si preferovanú dobu upratovania, sací výkon a miestnosti, ktoré potrebujete vyčistiť. Takto nastavené upratovanie sa bude automaticky opakovať. Uvidíte, že aj plánovanie upratovania môže byť zábava.

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Nastavte si až 4 poschodia s viacúrovňovým mapovaním

Zásluhou viacúrovňového mapovania automatický vysávač Roborock Q7 Max u vás doma automaticky rozpozná až 4 úrovne. Túto funkciu ocenia najmä majitelia viacposchodových domov. Nič nastavovať nemusíte, robot sám jednotlivé poschodia rozlíši. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

No-Go zóny a neviditeľné múry robota Q7 Max nepustia ďalej

Neželáte si, aby niekam robotický vysávač Roborock Q7 Max zachádzal? Riešenie je ľahké. Nastavte si No-Go zóny, kam robot nesmie. Na uzavretie miestností a rohov zase využijete Invisible Walls jednoduchým nakreslením čiary. Tieto funkcie si môžete zvoliť pre každú úroveň zvlášť.

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Roborock Q7 Max je vybavený radom užitočných senzorov

Desíte sa, že robot počas upratovania spadne zo schodov, zostane niekde uväznený, či dokonca narazí do steny? Multifunkčný vysávač Roborock Q7 Max je vybavený radom užitočných senzorov, ktoré týmto nehodám zabránia. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Umývateľný filter pre čistejší vzduch

Prajete si mať doma čistejší vzduch? Vysávač na mokré a suché vytieranie Roborock Q7 Max vám toto prianie dokáže splniť. Ukrýva totiž umývateľný filter s triedou účinnosti filtrácie E11 – podľa nezávislého testu tretej strany podľa noriem EN 1822-1 : 2009. Táto trieda zaručuje, že filter zachytí častice vo vnútri robota. Umývateľnosť zase predĺži jeho životnosť. 

Robotický vysavač Roborock Q7 Max černý

Mokro-suchý vysávač Q7 Max sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou

Robotický vysávač Roborock Q7 Max sa môže pochváliť celogumovou kefou s dlhou životnosťou. Je silne odolný proti namotaniu vlasov a na efektívnejšie čistenie sa vie držať bližšie pri zemi. S robotom Q7 Max budete mať vycidenú podlahu, ako nikdy predtým.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Amazon Alexa, Google Home Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA E11 filter Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,47 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim, zvladne vysavac mopovat podlahu, na ktere je v jedne casti koberec? musi se to nejak nastavovat? pripadne jak

Diskusia a poradňa k Roborock Q7 Max čierny
Príslušenstvo pre Roborock Q7 Max čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock Q7 Max černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roborock Q7 Max fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií