AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ROBOTIS DREAM Súprava B

Zobraziť katalóg
ROBOTIS DREAM Súprava B
Stavebnica – rozšírenie Súpravy A, diaľkové ovládanie, 2× motor, 2× dotykový senzor, 2× IR senzor, LED modul, 83 dielikov
Kód:  ROBc02 Produktové číslo:  21025 Stránky výrobcu
ROBOTIS DREAM Súprava B Predaj skončil

ROBOTIS DREAM Súprava B

Čo vznikne zo spojenia súprav DREAM LEVEL 1 a LEVEL 2? No predsa unikátna elektronická stavebnica ROBOTIS DREAM Súprava A, ktorá deti zábavným spôsobom zasvätí to tajov fungovania robotiky. ROBOTIS DREAM Súprava B predstavuje jej rozšírenie, ktoré prináša nové obohacujúce prvky. Podľa podrobného návodu, ktorý je súčasťou balenia, teraz môžete zrealizovať 4 ďalšie úžasné robotické projekty. Nájdete tu všetko potrebné na zostavenie sondovacieho zariadenia, elektrickej gitary, vlakovej hry a tanku. Ktorý z nich vyskúšate ako prvý? Roboty ľahko naprogramujete pomocou programovacieho softvéru RoboPlus Task, ktorý slúži na vytváranie programov a ich nahrávanie do robotov. 

Kľúčové vlastnosti elektronickej stavebnice ROBOTIS DREAM Súprava B

  • 4 robotické projekty – sondovacie zariadenie, elektrická gitara, vlaková hra a tank
  • 83 dielikov
  • Súprava obsahuje 2 dotykové senzory, 2 motory, 2 IR senzory, LED modul a diaľkové ovládanie
  • Veľa možností zostavenia
  • Zoznámenie s princípmi a fungovaním robotiky
  • Rozšírenie ROBOTIS DREAM Súprava A
Poznámka:
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROBOTIS DREAM Set B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROBOTIS DREAM Set B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROBOTIS DREAM Set B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROBOTIS DREAM Set B.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií