Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ROCCAT Kain 202 AIMO, biela

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kain 202 AIMO, biela
Herná myš bezdrôtová, optická, 6 tlačidiel, 16000DPI, RGB podsvietenie, dĺžka kábla 1.8 m, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, biela
Kód:  MI100a6 Produktové číslo:  ROC-11-615-WE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kain 202 AIMO, biela

 

Bezdrôtová herná myš ROCCAT Kain 202 AIMO biela

Na začiatku bola vízia vytvoriť myš s najlepším a najpresnejším klikacím tlačidlom. Výsledkom je bezdrôtová herná myš ROCCAT Kain 202 AIMO v bielej farbe. Pri vývoji sa dbalo na každý detail myši, od vnútorného mechanizmu, cez funkčné intuitívne tlačidlá až po použitý materiál. To najlepšie od ROCCAT tak nájdete v myši Kain 202 AIMO.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Vyzerá skvele, funguje fantasticky

Dva roky výskumu a prísneho testovania zabral vývoj tejto hernej myši. Cieľom bolo vytvoriť takú myš, ktorá splní tie najnáročnejšie požiadavky, aké profi hráč nekompromisne vyžaduje. Každé tlačidlo, rolovacie koliesko aj povrch myši bol tvorený s maximálnou precíznosťou.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Evolučný povrch

Priľnavosť, trvanlivosť a odolnosť voči nečistotám. To všetko vďaka hybridnému povlaku proti opotrebovaniu. Ide o najdokonalejší materiál na povrch myší, aký kedy spoločnosť ROCCAT vyvinula. Zostaňte v hre aj v tých najkritickejších chvíľach.

ROCCAT Kain 202 AIMO

TITAN CLICK

Kompletne prepracovaná mechanika klikov myši. TITAN CLICK je mechanizmus, ktorý bol optimalizovaný v snahe dosiahnuť to najlepšie cvaknutie. Vďaka delenému tlačidlu priamo ucítite nielen rozdiel v prepínaní, ale aj v pohybe a presnosti lepšie ako pri obyčajných myšiach.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Herná myš ROCCAT Kain 202 AIMO reaguje rýchlejšie ako ostatné

Herná myš ROCCAT Kain 202 AIMO s inteligentným algoritmom vo firmvéri posúva hranice výkonu ešte ďalej ako bolo doteraz zvykom. Vylepšené spracovanie signálu, rýchlejšie reakcie na kliknutie. Aj keď kliknete so súperom v rovnakom okamihu, počítajte so 16 ms rezervou. Od teraz budete vy určovať pravidlá hry.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Osvetlenie AIMO

Máte viacero zariadení s osvetlením AIMO? Potom sledujte, ako sa organicky jednotlivé komponenty dopĺňajú a reagujú tak na súčasné dianie. Všetko bez nutnosti akejkoľvek konfigurácie.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Na nekonečné hranie

Vďaka špeciálnej optimalizácii na nízku spotrebu energie vydrží bezdrôtová herná myš ROCCAT Kain viac než 50 hodín herného času.

ROCCAT Kain 202 AIMO

Kľúčové vlastnosti hernej myši ROCCAT Kain 202 AIMO

  • Kombinovaná herná myš v bielej farbe, možno s drôtom i bez
  • Špeciálne vyvinuté systémy priamo pre rad Kain
  • Maximálna rýchlosť 400 ips
  • Zrýchlenie až 40G
  • Dotazovacia rýchlosť 1 000 Hz

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
4,3 cm Hotovo!
Výška
6,5 cm Hotovo!
Hĺbka
12,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
105 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
4 týždňov Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Kain 202 AIMO, biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kain 202 AIMO, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kain 202 AIMO, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kain 202 AIMO, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kain 202 AIMO, fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií