Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital
4,4 5 hodnotení
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20Hz-20.000kHz, impedancia 32ohm, citlivosť 32dB, dĺžka kábla 3.6m, USB, Bluetooth 3.0, čierne
Kód:  MI601e2 Produktové číslo:  ROC-14-160

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital

ROCCAT Kave XTD - podsvietená herná slúchadlá

Hry sú ľahké sa správnymi nástrojmi

Ďalšie generácie kave XTD 5.1 je legenda. Výrobca si dal do ďalšej generácie obzvlášť záležať na priestorovom zvuku a prestavil XTD 5.1 od základu. Zvýšené pohodlie a výborný reálny priestorový zvuk sú hlavné prednosti nových herných slúchadiel XTD 5.1.

Jednoduché pripojenie existujúcich reproduktorov

Vďaka bohatému audio interface ktoré disponuje výborným zvukom bez šumu možno ľahko pripojiť svoje existujúce reproduktory do dostupných vstupov.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Prepínanie medzi módy

Kave XTD umožnuje veľmi ľahko prepínať medzi módom filmu a hry pomocou prepínačov a vy tak môžete rýchlejšie a ľahšie prebiehať medzi hrou a filmom a mať stále prispôsobený zvuk.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Dokonalý mikrofón s diódou

Plne otočný a hlavne odnímateľný mikrofón s vlastnosťou potlačenia šumu a diódou signalizujúca stlmený zvuk vám ušetrí veľa starostí a navyše budete mať vždy ihneď prehľad či ste v éteri počuť.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Maximálne pohodlie

Kave XTD bola navrhnutá pre maximálne pohodlie a vďaka tomu sa vám most slúchadiel dokonale prispôsobí a dokonale padnú každému.

Táto klávesnica má podsvietené klávesy

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Fungují tyto sluchátka na PS4?

Diskusia a poradňa k ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital
Príslušenstvo pre ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kave XTD 5.1 Digital . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kave 5.1 Digital XTD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT kávé XTD 5.1 Digitális.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií