Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

ROCCAT Khan Pro

Zobraziť katalóg
ROCCAT Khan Pro
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá – s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20Hz–40KkHz, impedancia 25ohm, citlivosť 60dB, 3.5mm jack, 230g
Kód:  MI601e4 Produktové číslo:  ROC-14-622 Stránky výrobcu

ROCCAT Khan Pro

Vyhrať dôležité momenty a zapísať sa do dejín eŠportu vám umožnia tieto herné slúchadlá Roccat Khan Pro, ktoré ako prvé na svete disponujú zvukom vysokého rozlíšenia (Hi-res). Vďaka tomu sú schopné reprodukovať plné spektrum zvukov, čím používateľovi zaisťujú neuveriteľne čisté výšky a basy plné bohatých tónov. Zvukový výkon herných slúchadiel pritom neklesá ani na najrušnejších miestach, pretože disponujú pasívnym potlačením okolitého hluku. Vždy si tak zachováte pocit sebaistoty a maximálnej sústredenosti aj v situáciách jeden na jedného, ??ktoré v závere s prehľadom vyhráte. Herné slúchadlá Roccat sú potom kompatibilné nielen so všetkými počítačmi a mobilnými zariadeniami, ale aj s konzolami Xbox One a PS4.

Kľúčové vlastnosti ROCCAT Khan Pro

  • Herné slúchadlá s nízkou hmotnosťou
  • Integrovaný mikrofón pre bezproblémovú komunikáciu
  • Jedinečný zvuk vysokého rozlíšenia
  • Pasívne potlačenie hluku v rušnom prostredí
  • Maximálne pohodlie uší vďaka penovým náušníkom
  • Kompatibilné so všetkými počítačmi, mobilnými zariadeniami, Xbox One a PS4
  • Ovládanie hlasitosti malým kolieskom
  • Funkcia automatického stlmenia mikrofónu v reálnom čase
  • Robustná konštrukcia s oceľovými posuvníkmi
  • Otáčanie mušlí o 95 stupňov
  • Pripojenie klasickým 3,5 mm jackom
  • Herné slúchadlá Roccat pre maximálny pôžitok z hry
  • Elegantné čierne vyhotovenie

Kvalitné spracovanie herných slúchadiel

Herné slúchadlá Roccat Khan Pro spĺňajú svoju úlohu aj čo sa týka maximálneho pohodlia a dlhej životnosti. Unikátna konštrukcia s oceľovým posuvníkom, otočnými mušľami a penovými náušníkmi bola vytvorená na základe dlhého vývoja popredných odborníkov od Roccat, vďaka čomu krásne pasujú na akúkoľvek hlavu amatérskeho aj profesionálneho hráča. Celkovú výnimočnosť herných slúchadiel Khan Pro potom podtrhuje navyše ešte sklápací mikrofón so špeciálnou funkciou automatického stlmenia zvuku v reálnom čase.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali zvažujete o nabídce modelu Roccat Khan Aimo 7.1. Jsem se sluchátky Roccat Kave XTD 5.1 nadmíru spokojený, ale jsou to 5.1 a chtěl bych upgradovat na model 7.1, ale ty v nabídce nemáte, tak jestli někdy mít budete. Díky

Diskusia a poradňa k ROCCAT Khan Pro
Príslušenstvo pre ROCCAT Khan Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Khan Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Khan Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Khan Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Khan Pro.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií