Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROCCAT Khan Pro Gray

Zobraziť katalóg
ROCCAT Khan Pro Gray
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, impedancia 25 Ohm, rozsah 10 Hz–40000 Hz, citlivosť 60 dB/mW, menič 50 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, otočné mušle, podpora zariadení Apple a podpora zariadení Android, uzatvorená konštrukcia, kábel 2.45 m,
Kód:  MI601e5d Produktové číslo:  ROC-14-620

ROCCAT Khan Pro Gray

Vyhrať dôležité momenty a zapísať sa do dejín eSportu vám umožnia tieto herné slúchadlá Roccat Khan Pro v sivom vyhotovení, ktoré disponujú zvukom vo vysokom rozlíšení (Hi-res). Vďaka tomu sú schopné reprodukovať plné spektrum zvukov, čím používateľovi zaisťujú neuveriteľne čisté výšky a basy plné bohatých tónov. Zvukový výkon slúchadiel Roccat Khan Pro pritom neklesá ani na najrušnejších miestach, pretože disponujú pasívnym potlačením okolitého hluku. Vždy si tak zachováte pocit sebaistoty a maximálnu sústredenosť aj v situáciách jeden na jedného, ktoré v závere s prehľadom vyhráte. Herné slúchadlá Roccat Khan Pro v sivej farbe sú kompatibilné nielen so všetkými počítačmi a mobilnými zariadeniami, ale aj s konzolami Xbox One a PS4.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel ROCCAT Khan Pro sivé

  • Nízka hmotnosť herných slúchadiel Roccat Khan Pro
  • Integrovaný mikrofón pre bezproblémovú komunikáciu
  • Jedinečný zvuk vďaka vysokému rozlíšeniu
  • Pasívne potlačenie hluku v rušnom prostredí
  • Penové náušníky zaistia maximálne pohodlie uší
  • Kompatibilné so všetkými počítačmi, mobilnými zariadeniami, Xbox One a PS4
  • Jednoduché ovládanie hlasitosti kolieskom
  • Funkcia automatického stlmenia mikrofónu v reálnom čase
  • Masívna konštrukcia s oceľovými posuvníkmi
  • Otáčanie mušlí o 95 stupňov
  • Pripojenie klasickým 3,5 mm jackom
  • Herné slúchadlá Roccat pre maximálne potešenie
  • Elegantné biele vyhotovenie

Kvalitné spracovanie herných slúchadiel Roccat Khan Pro

Herné slúchadlá Roccat Khan Pro v sivom vyhotovení spĺňajú svoju úlohu aj čo sa týka maximálneho pohodlia a dlhej životnosti. Unikátna konštrukcia slúchadiel s oceľovým posuvníkom, otočnými mušľami a penovými náušníkmi bola vytvorená na základe dlhého vývoja popredných odborníkov značky Roccat, vďaka čomu krásne pasujú na akúkoľvek hlavu amatérskeho aj profesionálneho hráča. Celkovú výnimočnosť herných slúchadiel Khan Pro sivé podtrhuje navyše ešte sklápací mikrofón so špeciálnou funkciou automatického stlmenia zvuku v reálnom čase.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Khan Pro Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Khan Pro Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Khan Pro Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Khan Pro Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Khan Pro Gray.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií