AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROCCAT Kone Pure Red

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kone Pure Red
5 1 hodnotení
Herná myš herné, 8200dpi, laser snímač, 7 programovateľných tlačidiel + 2D koliesko, 12000fps, odozva 1ms, EasyShift, USB, LED podsvietenie, Turbo Core V2, červená
Kód:  MI6002c1 Produktové číslo:  ROC-11-700-R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kone Pure Red

ROCCAT Kone Pure Gaming Mouse vo farebnej variácii nazvanej Hellfire Red je ultimátnej zariadenie pre každého hráča počítačových hier. Myš podobných kvalít prestáva byť obyčajnou periférií a stáva sa regulárnym partnerom a spoluhráčom. Využite nespočetných výhod cielených práve na to, aby ste excelovali v obľúbenej hre a preukázali svoj um a zručnosti. Ide o extrémne presnou laserovou vybavenú špičkovým8200dpi Pro-Aim R3laserovým senzorom a s41 možnými nastaveniami citlivosti presne podľa vašich predstáv. ROCCAT Kone Pure je vybavená siedmimi tlačidlami a špeciálnym viacúčelovým 2D kolieskom. Umožňuje dosiahnuť akcelerácia až 30 G a rýchlosti 3,8 metrov za sekundu.

Myš ROCCAT Kone Pure je riadená procesorom TurboCore s frekvenciou 72 MHz a užívateľ má k dispozícii 576 kB vnútornej pamäte pre ukladanie profilov a makier, ktorá môžete spravovať pomocou Makro manageru. Nechýba ani technológia ako Click Master alebo Easy Shift, Ktoré posúvajú ovládateľnosť a reakcie myši na úplne novú úroveň. Mäkký a pohodlný povrch myši uľaví ruky od únavy aj pri dlhom hernom večeri. Myš je navrhnutá pre použitie v pravej ruke a pripojenie k počítaču je realizované pomocou USB kábla o dĺžke 1,8 m, ktorý je špeciálne vystužený tak, aby bolo zamedzené jeho prípadnému poškodeniu. Ak hľadáte naozaj špičkovú hernú myš, ponúkajúce všetko čo si v podobnej kategórii môžete priať - našli ste.

Doplňujúce informácie:

Procesor:
72 MHz Turbo Core V2 32-bit ARM

Pamäť:
576 kB vnútorná pamäť

Špeciálne vlastnosti:
ROCCAT Click Master technológie
Easy Shift +
Meranie vzdialenosti a integrovaná zameriavací jednotka
Mäkký a pohodlný povrch
Macro manager pre možnosť rozsiahle individualizácie
ROCCAT displej úspechov

Parametre a špecifikácia

Šírka
7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Kone Pure Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kone Pure Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kone Pure Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kone Pure Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kone Pure Red.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií