Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge

Zobraziť katalóg
ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge
4,5 2 hodnotení
Herná myš herná + podložka Sense, 5000dpi, optický snímač (R4), 7 programovateľných tlačidiel + koliesko, odozva 1ms, EasyShift, USB, LED podsvietenie, kábel 1.8m
Kód:  MI600a2 Produktové číslo:  ROC-16-225

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge Predaj skončil

ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge

Popadnite hernú myš Kone Pure Military a vyrazte na cestu za dominanciou na bojovom poli. Prevahu nad nepriateľom získate precíznym ovládaním s milisekundovým oneskorením a 7 tlačidlami, ktoré je možné naprogramovať a priradiť sekundárnu funkciu pomocou technológie "Easy-Shift". Rozšírte svoj arzenál a reagujte rýchlejšie a efektívne v žiary bitky. Môžete si pripraviť celé profily obsahujúce makro príkazy aj nastavenie DPI.

Hrdým srdcom myši je high-end snímač povrchu Pro-Optic (R4) s nastaviteľným rozlíšením od 50 do 5000 dpi, poradí si akceleráciou až 30 G a tiež ponúka nastaviteľnú vzdialenosť pri zdvihnutí. Myš je riadená procesorom TurboCore V2 s frekvenciou 72 MHz a užívateľ má k dispozícii 576 kB vnútornej pamäte na ukladanie profilov a makier, ktoré môžete spravovať pomocou jednoduchého nastavenia v intuitívnom softvérovom rozhraní.

Dizajn Kone Pure vychádza z legendárnej Kone XTD. Len je uhladenejší a viac kompaktný, ale neobetuje nič z komfortného uchopenia a umožňuje hrať po dlhšiu dobu v úplnom pohodlí. Prispôsobte si vzhľad vašej myši podľa svojho štýlu. Vďaka nastaviteľnému LED osvetleniu zobrazí brilantných 16,8 mil farieb, ktoré využijete aj pre množstv aktívnych efektov. Kone Pure Military je k dispozícii v unikátnom dizajne Camo Charge, Naval Storm alebo Desert Strike.

Parametre a špecifikácia

Šírka
7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kone Reine MilitärCamo Bundle Lade. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kone Reine MilitärCamo Bundle Lade. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Kone Pure Military Bundle Camo Charge.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií