MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ROCCAT Renga

Zobraziť katalóg
ROCCAT Renga
5 4 hodnotení
Herné slúchadlá – s mikrofónom, frekvenčný rozsah 20Hz–20kHz, impedancia 32ohm, citlivosť 110dB, 50mm neodymové magnety, 3.5mm jack, dĺžka kábla 2.5m
Kód:  MI601e3ac Produktové číslo:  ROC-14-400

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Renga

Hráči pozor! Spestrite si hranie svojich obľúbených žánrov pomocou špičkových slúchadiel spoločnosti Roccat. Vďaka svojej konštrukcii, precíznemu vyhotoveniu a výkonu, budú tieto slúchadlá neoddeliteľnou súčasťou vášho herného sveta alebo pri počúvaní hudby. Naviac ich nemusíte používať len na PC, ale sú kompatibilné aj s PS4 či Xbox One.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové herné slúchadlá
  • Veľmi komfortné vyhotovenie
  • Krištáľový zvuk a silné basy
  • 50 mm meniče
  • Ovládač na kábli
  • Otočný mikrofón

Neskutočný zvuk a komfort

Tieto slúchadlá vynikajú perfektným spracovaním, robustnou konštrukciou a predovšetkým náramným komfortom. Ten zaisťuje príjemne mäkké čalúnenie, špeciálna ventilácia, ergonomická čelenka a nízka hmotnosť, takže ani pri dlhom používaní nebudú na ušiach nijako prekážať.

Krištáľovo čistý zvuk, mohutné basy a prvotriedne podanie výšok, ktoré slúchadlá ponúkajú, sú zásluhou kvalitných 50 mm meničov. Tie sú optimálne zarovnané a v kombinácii s perfektným vyhotovením mušlí, ktoré krásne odizolujú okolitý ruch, vnesú do uší len tie potrebné dávky zvukového prejavu. Hlasitosť a funkciu mikrofónu možno ovládať veľmi jednoducho pomocou in-line ovládača priamo na kábli.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROCCAT Renga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Renga. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Renga. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCCAT Renga.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií