Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

RODE Podcaster

Zobraziť katalóg
RODE Podcaster
4,6 5 hodnotení
Klopový mikrofón Veľkomembránový dynamický mikrofón, USB konektivita na priame pripojenie s počítačom (odpadá nutnosť zvukovej karty). 18bit/48kHz interné A/D prevodníky - konverzia signálu prebieha priamo v mikrofóne. Profesionálna broadcastová kvalita. Slúchadlový výstup na tele mikrofónu s nulovou latenciou na monitoring. Integrovaný popfiltr na elimináciu výbušných spoluhlások. LED pre indikáciu prevádzky. Kompatibilita s iPad cez Camera Connection Kit. Dodávané s držiakom RM2. Frekvenčný rozsah 40Hz - 14kHz. Maximálna SPL 115dB
Kód:  ROD009a Produktové číslo:  Podcaster

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RODE Podcaster

RODE Podcaster má výborné predpoklady na profesionálne snímanie v nahrávacích a vysielacích štúdií, kde zaistí jednoduché použitie skrze počítač s USB pripojením. Umožňuje tak priame nahrávanie do počítača bez nutnosti ďalšej techniky či drahej zvukovej karty. Obsahuje kompletné analógovo/digitálne prevodníky s rozlíšením 18bit/48kHz na konverziu vo vysokej kvalite. Pre monitoring má mikrofón štandardný slúchadlový výstup s nulovým oneskorením.

Podcaster je ideálny pre podcasting, YouTube videá, softvér na rozpoznávanie hlasu, firemné videá a akékoľvek výrobné aplikácie, ktoré vyžadujú jednoduchý, ale profesionálny záznam hlasu cez mikrofón. Je tiež vhodný ako demo mikrofón pre hudobníkov a skladateľov, ktorí preferujú pohodlie mikrofónu USB, ale nechcú zľaviť na kvalite zvuku. Môže byť tiež použitý ako mikrofón pre Apple iPad v spojení s iPad Kit. Mikrofónu nechýba ani POP filter minimalizujúci "výbušné" zvuky, ktoré preťažujú kapsulu a hlukom skresľujú výstup.

Parametre a špecifikácie:

Systém mikrofónu:

Dynamický

Smerová charakteristika:
Kardioidná

Aktívna elektronika:
A/D prevodník 18bit/48kHz (vzorkovanie 8 - 48 kHz)

Frekvenčný rozsah:
40 Hz ~ 14 kHz

Citlivosť:
-51 DB ref 1 V/Pa (2,80 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz

Maximálna SPL:
115 dB SPL (@ 1kHz, 1% THD do 1k? záťaž)

Napájanie:
Zo zbernice USB

Konektor:
USB

Rozmery:
56 x 215 x 52 mm

Hmotnosť:
655 g

Parametre a špecifikácia

Šírka
56 mm Hotovo!
Výška
215 mm Hotovo!
Hĺbka
52 mm Hotovo!
Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
14 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
56 mm Hotovo!
Výška
215 mm Hotovo!
Hĺbka
52 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
14 000 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Podcaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Podcaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Podcaster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RODE podcaster.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií