AD elektro AP+ plus nový vizuál

RODE Tripod

Zobraziť katalóg
RODE Tripod
4,0 2 hodnotení
Stojan – stolný mini pre mikrofón, trojnožku
Kód:  ROD020a Produktové číslo:  Tripod

RODE Tripod

RODE Tripod je univerzálny stolný držiak na mikrofón, ktorý využijete pri rozličných príležitostiach. Vďaka 360 stupňovej rotácii môžete mikrofón upevniť presne do tej pozície, ktorá vám v danej chvíli bude vyhovovať. Stojanček možno postaviť na akýkoľvek povrch a zafixovať tak mikrofón do stabilnej polohy pre ešte kvalitnejší prenos zvuku. Malé rozmery držiaka umožňujú, aby ste ho mohli vziať kamkoľvek so sebou a zabezpečiť si dokonalý, profesionálny zvuk. Držiak je vhodný pre mikrofón RODE VideoMic.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
mikrofóny – predovšetkým pre RODE VideoMic

Rozmery:
195 × 175 × 175 mm

Hmotnosť:
185 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je jenom stojan nebo i mikrofon ?

Můžu tento stativ použít i pro Rode VideoMicro?

Diskusia a poradňa k RODE Tripod
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Tripod. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Tripod. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Tripod. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RODE Tripod.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií